Zeyna27 Aszeh12 canım 2. Günün gecesi 3. Günün sabaha karşı o kadar karnım ağrıdı Kİ dedim adet oluyorum bilerek lavaboya kalktım hiçbirşey yok kupkuruydum sabaha test yaptım ve pozitifi gördüm 7+4 deyim hala ağrılarım oluyor devam edecek gibi de duruyor bazen unutuyorum adet takvimine bakıyorum adet günüm mü geldi diye 😂
Aszeh12 Zeyna27 ya inşallah bizde öyle oluruz Rabbım nasip etsin inşallah Benm de ağrım oldu bu sabah çok arada olup geçti şimdi yook bende daha olmadım yani bu kadar geçermiydi bilmiyorum inşallah vardır senden leke fln geldimi leke şart değil herhalde
Zeyna27 Aszeh12 hayır benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğumla kaybettim ama ikisinde de leke görmedim ben bence sabah yap test pozitif çok inanıyorum 😂
Zeyna27 Aszeh12 bende 1 yıl somunda gecikince yok ya yok ya deyip durmuştum ama 3. Gün pozitif gördüm
ankakusu_2022 Benim de öyle olmuştu , adet sancısı çekiyordum Adet günüm geldiğinde 3 gün boyunca her gün kan geldi mi diye bakıyordum, 4. Gün biraz ağrılarım hafiflemişti test yapınca da pozitif çıkmıştır
bebek- bendede adet sancısı gibi oluyordu adet olacam diye beklerken test yaptırdım pozitif çıktı inşallah sizinde pozitiftir 🙏