Sinemmmonurr Arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum ama. Yüzük testi, tuz testi, makas bıçak testi gibi yapılan cinsiyet öğrenme şekillerini deneyen doğru çıkan veya yanılan oldu mu 😀
kuzeymomsss Sinemmmonurr makas yapmıştı annem kız çıkmıştı ama oğlum olcak ben pek inanmıyorum öyle şeylere ya. Kayınvalidemin komşusu tılsımlamıştı erkek çıkmıştı.
zynpada Sinemmmonurr yüzük testi kesin sonuç 😅 şu kadar söyleyim biz yüzük testi yaptık erkek çıktı, doktora gittik kız dedi. Doktor olan kuzenim yüzük testine güvenin o erkektir daha yanıldığını görmedim dedi biz de dalga geçtik boş yere okumuşsun 10 yıl diye 😂😂 sonraki doktor kontrolümüzde bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik 😅
Aylin_16 Sinemmmonurr aralarında hepsini denedim tek doğru çıkan yüzüktü bütün sülaleye ve arkadaşlarıma bakmışızdır 😅
Nebyaa Yani zaten %50 tutma şansı var ben yüzük denemiştim doğru çıktı. Çin takvimi Rus takvimi yanlış çıktı
Sinemmmonurr zynpada ozaman oğlum geliyor benim de 😂😂 önceden kız çıkıyordu yüzük testinde şimdi erkek
Haydi zynpada ya kaç hastalıkken kız dediler benimde ilk kontrolde kız dediler ama yüzük testim her seferinde erkek çıkıyor ilk bebeğim yuvarlak dönüyordu ve kızım oldu şükür ama bu israrla ileri geri gidiyo bakalım 2 . Kontrolü bekliyorum tbetşeşmrsi için ☺️
zynpada Haydi 12 haftalıktı kız dediğinde hatta hocam emin misiniz falan diye sorduk ben pek yanılmam bu konuda %99 kız dedi 😅 15. Hafta kontrolünde ben ne demiştim size ya kız mı demiştim yanılmışım erkek bu bebek dedi 😂
zynpada -miraybf saçımdan bir tel kopartıp alyansımı ucuna taktılar göbeğime tuttular benim, ileri geri sallanmaya başaladı erkek dediler. Yuvarlak çizerse de kız diyorlar :) @Nisam27
euphoria123 Sinemmmonurr makas bıçak yüzük Çin takvimi hepsi erkekti sadece kan değişimi kız çıkmıştı doktor son kontrol de %90 erkek dedi ama 16. Hafta da ne diyecek bakalım 😊
Nebyaa Saadettasoren saç telini altın alyansa bağlıyorsun avuç içini açıp yüzüğü havada tutuysun yüzün ileri geri yaparsa erkek yuvarlak cizerse kız