DogaCanan Anneler, 21+1 im bugün ilk dozumu oldum . Umarım bebeğime ve bana şifa olur🙏🏻😇Sizler 2. Dozu kaç hafta sonrası oldunuz? Ben 6 hafta ara bırakmayı düşünüyorum . ya sizler?
kubra_15_07 DogaCanan 1. Dozu 31.08.2021 de vuruldum. 2. Dozu 24.09.2021 de vuruldum. Biontech ilk dozu bebeği bilmeden vuruldum ebe ilk 3 ay içinde vurulmadığını birşey olup olmadığını sordu. Birşey olmadı çok şükür 2. Dozu da 3. Aylıkken vuruldum.
teletabi DogaCanan Benim doktorum 5 hafta ara ver dedi 21 haftalıkken vurulmuştum ilkini 25+5 te cuma günü 2.dozu vurulucam 🙏🏻
DogaCanan kubra_15_07 ay çok güzellll darısı başımıza 😇 ikili sayılar gelmiş size bize de nasip olur inşallah🙏🏻
DogaCanan Bebetonunannesii canım ben 11. Haftamda aşırı ağır geçirdim. Aşı Olmama gibi lüksüm yoktu. Hastalığın ne kadar ciddi olduğunu gördüm ve bilime güvendim. Bilime güvenmekten başka şu dönem başka çaremiz yok maalesef.
Bebetonunannesii DogaCanan haklısınz ama düşünce farklılığı çok fazla herkes farklı bişey söyleyince insanda böyle kararsız kalıyor. Ama gördüğüm kadarıyla aşı olan hamileler sağlıklı bi şekilde çocuklarını kucağına alıyorlar