EmineTerxi Askpare 21 haftaligim canim bende aynı döneme denk geliyor kazasizca alalım kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi
Gulcansckn Askpare 14.04′de doğum tarihi. Sizin kaçında bide şimdiye kadar kaç kilo aldınız merak ettim 🥰
Alnes Gulcansckn biz de bugün 23+0 olduk, tahmin edilen dogum tarihimiz 12 nisan. 61 kiloyla hamile kaldim simdi 67-67,5 arasi kilom. Boy da 1.75 cm
Gulcansckn Askpare 76 kiloyla hamile kaldım 4 hafta öncesine kadar sadece 500g almıştım ama bugün doktora gittim tartıldım 4 hafta içinde 2,5 kilo almışım 😭😭 kısa sürede çok fazla halbuki yemem içmem herşey aynı 🤦🏼♀️
Askpare Melismomyy maşallah ne güzel allah sağlıkla kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım bugün tavşan tulumu aldım hayalimdi hep 🐇😊
mnvvrr27 sinemcansenturk benimde 24+5 ama zorunlu sezeryan o yüzden 15.03 ile 18.03 arası dedi doktorum sağlıkla gelsinler 😇
Taze_hamis sinemcansenturk benimde 24+5 günlük bugün :) allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Askpare sinemcansenturk allah sağlıkla zamanında kolay bir doğumla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🐣🧿🌼
Askpare CanselUrgnc ben doktora çarşamba günü sorcam 😊 program da Nisan 5 diyor ama bakalım ne söylücek
Burcumor-28 24 olduk bugün biz de 🤗 dün tartıldım 8 kilo almışım şu zaman a kadar.Daha bi 10 kilo alır mıyım ne dersiniz 🤗
blueberyy00 Askpare 24. Haftaya girdik kızımla bende aynı donemdeyim sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
FilizAknAydmr Askpare selam 👋🏻 24+1 nisan 5 gibi görünüyo bizimde doğumumuz 23 hafta 3 günlükken gitmiştim doktora 29 cm di oğlum 665 gramdı 🙂 sizin bebeğiniz nasıl annesi
Merveyetimoglu FilizAknAydmr bende şuan 24+1 haftalığım, 1 hafta önce detaylı ultrasonda 535 gr dedi doktor ay çocuğum zayıf geldi şimdi bana, nasıl besleniyorsunuz?