Turkolog12 Evet kızlar dün muayene oldum keseye göre 4+5 çıktı değerim 10.000 lerde sizce normal mi ?
Arfe Turkolog12 gayet normal keseyı alttan 15.000 de görüyorlar 5 haftaya denk gelıyo zaten 🥰hayırlı olsunn
Ceyduygu Turkolog12 5 haftalikken 3780di değerim şimdi ikizlerim 18 haftalık oldu :) belki ikiz olabilir
Turkolog12 Arfe Evet beni de alttan muayene ettiler zaten geçen hafta pazartesi beta 1917 idi bu hafta tahmini 16.000 civarı olmuştur kese 4+5 hafta ile uyumlu diyince telaş yaptım çok mu yüksek diye 🤦
SekerDehasi Minnakelifim03 Benimde ayni tedirgin olma . İlk kizimda 6 haftalik hem kalp atisi vardi hem bebek . Bu 5 haftalik sadece kese var dedi doktor . Ama normal dedi 2 hafta sonraya randevu verdi . İcini ferah tut . 8 haftaya 9 haftaya kadar duyulanlar var kalp atisi.
Turkolog12 Minnakelifim03 benim de sadece kese gozuktu iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7 haftada falan gözüküyor bebek sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Turkolog12 Ceyduygu 2 hafta sonra gideceğim kalp atışı için falan o zaman kesin belli olur sanırım rabbim hayırlısını versin inşallah 🤗🥰
Ceyduygu gamzeeyzc Benim ikizlerim çift yumurta olduğu için çift kese vardı. Tek yumurta ikizlerinde tek kese oluyor