Gamze5995 Doğum sonrası korse nezaman kullanılır bide hangisi daha iyi cırtlı mi kademelimi pek anlamıyorum artık kusra bkmyin 😊
Defne2018 Gamze5995 bende 2 gün sonra eve gelince 3 .gün başlamıştım tülbentle ama bu sefer yapişkanlı olan korseden aldım onu kullanırım
Masmavim Gamze5995 normal doğumdan 5 yada 7 gün sonra korse kullan cm.eger sezeryan olursan da en az 12 gün sonra kullan.. kademeli daha kullanışlı oluyor.cirtli olan çabuk gevsiyor
Baharozdemir Doğumdan sonraki gün kullanmaya başladı arkadsim. Yamuna nin cirtli olanını kullandı çok çok memnun günlük kullanıma uygun oldg için. Ben onceki dgmda çarşaf sarmıştım ama bu sefer bu korseden kullancam
annesivekizi Ben ilk doğumundan 3 gün sonra yamunanın Çelik korsesini takmaya başladım hiç göbeğim kalmamıştı.
hamisanne_63 annesivekizi kaç beden almalıyım sizce ya daha önce hiç korse almadım simdi 78 kiloyum 32 haftalığım
Defne2018 Gamze5995 pek bi etkisi yoktu ama elimin altında o vardır ondan biraz sarktı ikincide korse kullanırım
Feyzanne hamisanne_63 m ya da l olur hatta doğumda kilo kaybı dusunursek m iyi olabilir normalde bedeniniz ne
Feyzanne hamisanne_63 32 haftalık halin 78 se ne xl si yaa zayıfsın benceeee 😂 ben hamile kalmadan önce 74 lerde falan l giyiyordum