_tulayb26 Ya ben prilam da kullanıyorum ama mide bulantısı asla geçmiyor bende zoferi doktorum dil altına koy dedi eczacı normal hap verdi içip içmemekte çok kararsızım sürekli ilaç alıyorum daha da almak istemiyorum ne yapılır bu mide bulantısına 😪😪
Susambebis _tulayb26 canım ilaçlara rağmen hala kusuyorsan içmemeni tavsiye ederim ben ikisinide dedim ve hiç bir işe yaramadı sonra kaderime boyun eğdim 😂 hastanelik oldum kaç kez kusmaktan ama alıştım şuan 25.haftaya giriyorum hala günde bir kez kusuyorum
Annekuzusu_0 _tulayb26 bende drimina kullanıyodum ama baktım oda etki etmiuo artık içmiyorum zorlamadıkça
hamisanne_63 _tulayb26 o kadar etkili ilaç zofer bile bana fayda etmedi 1-2 saat geçiriyordu bulantımı sonra tekrar başlıyordu ilaçlara rağmen kusuyorsan boşuna içme arkadaşın dediği gibi kaderine boyun egcen benim gibi 🤣 artık ne zaman geçerse benim de öyleydi artık bıraktım ilaçları ne yaparsam yapayım geçmiyor leblebi çubuk kraker tuzlu atıştırmalılar faln boş hiç biri bi işe yaramadı günde 18 kere kustum 😒 simdi 32+4 haftalığım hâlâ günlük çıkarırım bir kere doğuma kadar devam alıştık artık🤷🏼♀️
Snmz Susambebis zofer cok iyi canım hiç bir zararı yok cok rahatlatır kullan cok kötüysen arkadasım 8 ay boyunca içti
_tulayb26 hamisanne_63 ay demeeee doğuma kadar da sürmesin ya ben çıkartmaktan korkan biriyim bide 😂😂böyle de sorunlarım var