Emlyjams Kızlar acile geldim cok halsizim ölüyorum resmen 26 haftadayız. Doktor izolayt ve parol serum bağlattı. Daha once duymadigim icin hemsireye nedir bu izolayt dedim doktorunun açıklaması daha doğru olur dedi çarpıntm var acaba onunla ilgili bisey mi kızlar ne olduğunu bilen var mi
Neshaakin Emlyjams parol ağrı kesici izolayt dediğinde halsizlikten dolayı takmışlardır vucudundaki eksik minarelleri tamamlamak için tuz vs. Gibi. Doktorun daha iyi anlatır kuzum telaş yapma vardır bi bildikleri enerjini yerine getirmeye çalışıyolar heralde
Gamze1903 Emlyjams korkulcak biis degil canim genelde acile giden herkese takilir hastaligna gore icine ilac koyarlar yukarda arkadsta aciklamasini yazmis ztn hemsirenn oyle soylemesi tuhaf olmus kotu dusunme sen ✌💙🙏
FatmaAkdemirErdoan ISOLYTE-P vücudun susuz ve tuzsuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kullanılan ve damar içi yoldan uygulanan bir çözeltidir. Vücuttan kaybedilen sıvının ve elektrolit adı verilen bazı maddelerin yerine konmasında işe yarar ve bir miktar kalori sağlar.