Lyra Merak ettiğim bir konu ben kendim evde kişisel temizliği yapıyordum ama şimdi göbek büyüdükçe düzenli olmuyor aksıyor bekliyor agdaya gidicem normal doğum istiyorum olurda hazirliksiz yakalandım ne olacak hastanede çok utanıyorum öyle bişi olmasın da olursa yaşayan varmı aşırı merak ettim 🙈😅
Mminikmucizemmm Lyra ben değil ama bir tanıdığım kuaföre gideceği günün bir gün öncesi doğum yaptı 🤦🏻♀️ Hastanede hemşireler almışlar jilet ile
Acemianne__ Lyra okuduğum kadarıyla herkesin duş alacak kadar vakti oluyor gitmeden o yüzden ağda olmasa bile jiletle iki dk hallediveririz diye düşünüyorum. Zaten kontrollere hep temiz gidiyoruz. Ani başlayan sancılar oldugunda da hemen duşa girilir hallolur. Yani ben böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi
Busrakzlkc Lyra yani yadırgamak için asla soylemiyorum ki hepimiz bayanız olayın içindd oldugum için biliyorum çok oyle gelen hasta oldu ve asla hallerinden utanmıyolardı. Biz onlar yerine utanıp yardımcı oluyoduk onu bile istemeyenler vardı. Özellikle doktoru erkek olanlarda gercekten biz utanıyoduk 🤦♀️
ikiprensesannesiii Lyra ben doğumdan 1 gece önce temizlendim normalde 4 gün vardı doğumuma annem de 2 gün sonra gelicekti ay annem gelince kontrol eder dedim çok incelemedim ertesi gün acil doğuma alındım 😂
Mminikmucizemmm Glsrnnn valla benimde en büyük korkum 😂 37 de kuaföre gittim 38 olduk 39 a kadar kurtarır ama sonrası beter 😂
-Eflatun- Acemianne__ bende öyle düşünüyorum aynen biyle rahatlatıyorum kendimi ama nolur nolmaz bilmiyoruz tedirgin olmuyor da değilim 😂
Zeynepbilen Acemianne__ kesinlikle doğru pat diye birden doğurmuyosunuz arkadaşlar ya bu benim 3.gebeligim diğer ikisininde evde suyum geldi ve hastaneye gitmeden duşa girip gitmiştim
Acemianne__ -Eflatun- Öyle bi durum olursa da bizi bidaha görmeyecekler diye düşünelim 😂 ama insan utancından ıkınamaz bile değil mi
-Eflatun- Acemianne__ gerçekte öyle ya doğuma odaklanamayiz valla Allah kimseye yaşatmasın insAllah herkes haizr bir şekilde yakalanır doğuma amiiinnnnn😂😂
Anemoniasp Busrakzlkc Aslında utanılacak bir şey değil. Tamamen pürüzsüz olması beklenemez. Sürekli yenisi çıkıyor.
Anemoniasp Lyra Doğuma değil de sancım var diye doktora gittim. Alttan muayene etti ıkına sıkıla çıktım çatala🙈 Hala daha doktor sen muayeneden korkuyorsun sezaryen düşünülebilir diyor. Aslında muayeneden korkmuyorum 😀
Busrakzlkc Anemoniasp yani zaten az olanlardan bahsetmiyorum . Hatrı sayılır olanlar bile oluyor. Siz düşünün
Yenianne2222 Lyra doğum da öyle filmlerdeki gibi birden olmuyor ya sancın oldu mu doktor muayene etti mi genelde vaktin oluyor evine gidersin yada hissettiğinde bi duşa girersin hemen jiletle halledersin iki dakikada diye düşünüyorum
Lyra Evet bende hep okudum zan oluyyormus inşallah öyle bir durumla karsilasmam çok takıyorum valla sörf o yüzden herşey zorlaşır bana 🙈
haticeks Doktor hep şey diyo sancı geldiği andan itibaren bi 4-5 saatin oluyo doğurana kadar hemen doğururum ederim diye heyecanlanma , yetişemem hastaneye diye korkma hele ilk 2 gebelikse ooo diyo böyle böyle rahatlıyorum 😂😂😂