Canmyavrumm Kızlar benım karnım hafıfden cıkdı erken mı daha kımının cıkmıyormus cok erken fılan dıyorlar merak ettım.kısıye gore degısır belkı ama .bırde ruh halınız ve beden halınız nasıl.bende bel agrısı var .cınsıyetı ogrendınızmı bırde bunu sorayım?
mihraveannesi Canmyavrumm bence kişiye göre değişiyor ben 17 haftalık oldum yeni yeni çıkıyor karnım ve cinsiyeti 16. hafta da öğrendim. Bel ağrim vardı magnezyum verdi doktor
Azra_Mom Canmyavrumm benim 12 de çıkmaya başladı kilo almadığım halde çıktı normalde hiç göbeğim yoktu o yüzden hemen anladım çıktığını normalde göbekli olanlar anlamıyordur belki
Canmyavrumm OzgeSvr ıc karınla alakalıdır belkıde nedense ben bıranonce cıksın ıstıyorum heralde anlamak ocın hamılelıgın tam anlamıyla
Glsrnnn 28 hafta olduk daha yeni yeni çıkıyor 🙃 kimse anlamıyor bile hamile olduğumu kilo gibi duruyor
OzgeSvr Canmyavrumm evet dar demişti doktor ama ilki geç çıkmıştı 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelinler de göbekler çıkacak elbet🥰
Cemle Biz de yarın 14′ e gireceğiz Allahın izniyle. Zayıf bi insanım ama karnım acayip şiş. Çok yemek de yemiyorum ama anlamadım.
Dunyammf Canmyavrumm benim çok erken çıktı canım şuan 16 daym ve bazen birden bele karnıma ağrı giriyor ama geçiyor çok şükür birde 13 haftada öğrendik biz kızım olacak inşallah 🙏🥰
BMelek Canmyavrumm 17. Haftayim ama 12 de cikmaya basladi baya kilo vermeme ragmen doktorda ic kanimin genis olmadigini soyledi suan ustume oturan birseyler giydigimde baya belli birde erkek oldugu icin mi bilmiyorum top gibi oldu 😂
Svg02 BMelek benim de öyle. 16 dan beri hamile olduğum belli. Şu an 20. Haftadayız çok net hamile olduğum 😃 top gibi karnım🥰🥰
Rburcukorkmaz Canmyavrumm bizde 14’e gireceğiz ama benim de yok karnım hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen karnım yok cinsiyette öğrenemedim. Yılbaşından sonra kontrolümüz. Kızım da erken çıktı ama öyle kalmıştı karnım doğuma giderken bile en fazla 6 aylık duruyordu. Sanırım bu hamileliğimde de öyle olacak hala çıkmadı karnım. Ama çok halsizim iştahsızım yemek istemiyor canım hiç bir şey çekmiyor kabuzlık var bel ağrısı var. Bu gebeliğim biraz zor geçiyor
Eteby Canmyavrumm 15+1 iz cinsiyet ogrenemedik bel ağrım yok elimi karnıma koyunca orada olduğunu hissediyorum sanırım 3. Olmasıyla alakalı 😁 karnimda yok hamile olduğum anlaşılmıyor hatta ben bile unutuyorum bazen etten tiksindim hamur lu şeyler yemek istiyorum yada sulu ev yemekleri ama kendim yapmak istemiyorum cuma kontrolumuz var ins cinsiyette ogreniriz