Hilal56 Hifaberra benim ilki oğlandi hiç bulantım olmadı kasık ağrısı da olmadi Ama bunda aşırı bulantı ve kasık ağrısı oldu Eger kizsa doğru olacak ama belli değil henüz Ben de kız istiyorum tabi hayırlısı 🥰
Meryemtrksoy Hifaberra amiiin inşallah bakalım öğrendiğiniz zaman bizimle de paylaşın merak ettim doğrusu normalde kız erkek farketmez sağlıklı olsun ama Allah herkesin içinde yatanı da nasip etsin inşallah 🙏
Nurmilla Hifaberra ben erkek bebek bekliyorum ama hic bulantı yaşamadım cok rahat geçiriyorum hasta olmadım cok sukur ama herkesden aynı olmuyor kuzenimde erkek ama dogurana kdr kustu hep kişiden kişiye degisiyor Allah hayirlisini versin yinede 🎈🎈🎈
Ftmglpnr Hifaberra allahım gönlünüze göre sağlık şekilde nasip etsin inşallah ama malesef cinsiyetle belirtilerin hiç alakası yok benimde oğlum olacak ilk ay hiç bir bulantım yoktu şuan 6. Ay bitcek hala mide bulantılarım devam ediyor.
Merve098 Kızımda 9 ay kustum en az günde 3 kere kusuyordum kasık ağrısı vardı oğluma hamileyim kasık ağrısı olmadı bulantım yine şiddetli ama kusmuyorum çok az kustum geçti bulantilarmda geçti şükür ama çok halsizim