eusl Canesra alerjik olabilir canım bende de var bu saat oldu hala öksürük atağından uyuyamadım Allah yardımcımız olsun
Leylayz Canesra iki sarımsağı ezip üzerine biraz zeytinyağı ekleyin iki saat kadar dolapta beklesin daha sonra bu karışımı ayaklarınızın altına sürerek çorap giyin o şekilde uyuyun bana bu iyi geldi birtek buradaki bir arkadaş yazmıştı
Serrenn Canesra Merhaba anında çözüm değil ama nemsizlikten olabiliyormuş. Buhar makinesi alın hem bebek için de kullanırsınız, çok rahatlattığını söylüyorlar. Kendim denemedim ama herkes çok tavsiye ediyo, uykularım düzeldi diyenler var. Geçmiş olsun 🙏🏼
Huri_phlvn Kızlar bitki çayları hariç iyi gelen bişey yokmu sabah oldu daha uyutmuyo bu öksürük kafamı koydugumda yastığa daha çok tıkanıyorum
TnsNfs Benimde öksürüğüm geçmedi 15 gün boyınca aralıksız öksürüyodum en son doktora gittim kanımda enfeksiyon varmış ilaç yazdı antibiyotik 2 güne geçirdi suan çom rahatım keşke baştan gitseydim dedim. Bence ihmal etmeyin direk doktora gidin gerekirse acile çünkü enfeksiyon olması bebeğe zararlı
Sdadmrbas Canım ben grip olduğumda 1 hafta çektim o öksürüğü. Son çare 2 yemek kaşığı tereyağı eritip içine 2 yemek kaşığı pekmez koydum karıştırdım 2 taşım kaynattım. Sonra bardağa alıp ara ara karıştırarak ılıttım. Onu yedim . 1 günde birşeyim kalmadı . Sabah akşam yapabilirsin etkisini görürsün kuru öksürük ise
cihangirinannesiii Canesra yatmadan önce vıcks kremle ov sırtını ve boğazını sarıp yat sonra sıcak tut kendini bu şekilde faydası oluyor