Ersibneh 19 aylık kızım var emzirmeyi bıraktım gündüzleri hiç süt içmediği geceleri süt veriyorum şimdi söyle ki bağışıklığı çöp düşük hemen hasta oluyıe gece tam yağlı Pınar aüt veriyorum içine bal mı koysam iyi pekmez mi bazen Zerdeçal koyuyorum sütw bağışıklığa iyü geliyormuş bşr zararı olur mu
Nazli_ayar Ersibneh Sütle bal vermeye devam et hatta içine muz bile koyabilirsin çok güzel oluyor. Çocuk içinde farklı bir içecek olur. Pekmezide gün içinde bir tatlı kaşığı yedirebilirsin.
Yalcnnaysgll Ersibneh bal koy canım bizde ilk süte öyle başladık şuan sade bir şekilde içiyo kızım ama pekmez sütle yoğurtla karıştırılmaz onu sade ver
BirPatiSever Süt ve süt ürünleriyle birlikte pekmez ve diğer demir içeren besinler birlikte alınmaz. Kalsiyum, demirin kana karışmasını engeller. Ben de yoğurt ile pekmezi birlikte yemeyi severim ancak birbirlerinin besin değerini öldürüyorlar
Ersibneh BirPatiSever sade süt içmiyor o yüzden tatlandırıcı olması için ve daha fayda sağlaması için istemiştim ben de bilemedim doğrusu pekmez ,bal ve sütü gündüz asla kullanmaz gece ancak uyurken verebiliyorum o da uyuduğu için