Elfs Canım bir şey çekiyor adını söylemeyeyim canınız ister zamanı olmayan bir meyve hamile manavları falan var biraz araştırdım bir şey bulamadım sizin var mı böyle bulabildiğiniz, internetten gönderen yerler veya Antalya’da bildiğiniz bir yer?
SimgeTuna Ben izmirdeyim ama google da baktım şimdi antalya’da 4 mevsim manavı varmış manav haydar diye bir bakın olmazsa😌
Elfs ozge07070 teşekkür ederim canım 🙏 nasılsın ne var ne yok en son detaylıya gidecektin nasıl geçti
ozge07070 Elfs iyiyim canım şükür sen nasılsın ? Gittim her şey yolundaydı kızım çok hareketliydi ve ters yattığı için doktor yüzünün yarısını gösterebildi bi sorun çıkmadı Taner beye whatsaptan sonuçları attım normal 1 ay sonra tekrar bakalım dedi perşembe günü kontrole gidicem. Sen nasıl oldun ne zaman gidiceksin canım
Elfs Ayaz2016alya2022 şimdi yazınca linçleyecekler canım ya bu en çok aşerilen iki meyveden biri desem anlar mısın😃 yaladım bu arada ama geçmedi ☺️
Elfs ozge07070 iyi sevindim canım ☺️ ben 27 sinde gitmiştim en son iyi bebek çok şükür kızmış ☺️ Mide bulantıları kusma devam onlar berbat durumda hiç geçmiyor azalmıyor yiyemiyorum içemiyorum çok kilo verdim serum hap hiç bir şeyin faydası yok denemediğim ilaç kalmadı Senin bulantın var mıydı
ozge07070 Elfs ay canım çok sevindim ya sağlıcakla alırsın prensesi inşallah kucağına 🌸 benim bulantılarım var hala geçmedi ama hap kullanmaya devam ediyorum kuzum ben o iyi geliyor senin için üzüldüm ya başka bi çözümü yok mu 😪
Elfs ozge07070 denememediğim bir şey kalmadı canım ya yapacak bir şey yok 😢 memnun kaldın mı detaylıdan bir de sen aşı olmuş muydun
ozge07070 Elfs kuzum ben aşı olmadın henüz sen oldun mu. Ben detaylıdan memnun kaldım eşimle gittik doktor iyi davrandı baya bize güzelce anlattı. İnşallah hafifler bunlantıların kuzum ya 😪
Elfs ozge07070 benim öncesinden 2 sinovac vardı ama onu saymıyorum 1 biontec vuruldum hamile kaldım 1 tanenin koruyuculuğu yok gibi bir şeymiş 2. Yi olmak istiyorum da ne zaman olucam bilmiyorum Taner bey de hep yoğun olduğu için acele ediyorum odadan çıkayım diye yine unutmuşum sormayı. Aşısız çok riskli canım ya aşından da korkuyor insan anlıyorum ama aşısız insanın başına kötü şeyler gelebilir. Düşünmüyor Musun aşı olmayı ?
ozge07070 Elfs canım düşünüyorum tabi tam olacağım zaman hamile kaldım sonrada cesaret edemedim bebeğime bişey olur mu diye korktum hep ondan