Gozi Nurss34 Benim de öyle oldu valla 10 ay denedim olmadı sonra akıntı icin doktora gittim sonra hemen bir sonraki yumurtlamamda hamile kaldım
Dilan_Emine @Nurss34 iltihap icin fitil diyosan evet ben kullandim sonrasinda hemen hamile kaldim zaten. teseduf mu artik yoksa baska bisimi bilemedim
Nurss34 Dilan_Emine evet canım enfeksiyon iltihap . Genelde dediğin gibi söylüyorlar fitilden sonra hamile kaldık diye
Aysegull61erva İlk gebeliğimdede şuanki gebeliğimdede fitille hamile kaldım iltihap değilde akıntı vardı o bile hamile kalmaya engel olabiliyomuş o yuzden fitil vermişti doktor
Nurss34 Aysegull61erva adetim bittti fitil kullanmaya başladım bugün . DoktorUma sormayı unuttum fitil kullanırken ilişki yasak mı diye bi de yumurtlama günü fitil kullanılması yasak mı acaba . 8 günlük fitil çünkü
Rhm Aysegull61erva merhaba canım yazdığın dikkatimi çekti benimde baya akıntım oluyor doktora gittim bunun için aynı zamanda gebelikte olmuyor uzun zamandır bende akıntıdan dolayı enfeksiyon vardır belki de ondan olmuyordır diye düşünüyordum ama doktorum bununla ilgili birşey söylemedi tahliller temiz çıktı öyle bir durum olsaydı tahlillerde çıkarmıydı
Ebru060619 Aysegull61erva nasıl akıntıydı, bende de enfeksiyon var sanki yeşil bi akıntı geliyor fitil mi kullanmam lazım 😔
Nurss34 Gozi fitili kullanırken ilişki yaşadınız mı ? Adetim bitti yumurtlama gününe kadar fitili kullansam e ilişkim ne zaman olacak 😀
Gozi Nurss34 Yok canım adetimden bi kaç gün önce kullanmıştım fitili sonra adet oldum 1 tane fitilim kalmıştı onu da bitince kullandım