Ozge2204 deletedmom87894 ben iki kere gittim ikisindede çok küçük dedi hatta alttan muayene etti ondan mı acaba vermedi 🙄
-PembePapatyam- Ozge2204 alttan muayenede de veriliyor. Hem özele gittim hem devlete ikiside küçük büyük demeden verdi
Mirayneva Ozge2204 Yok canım alttanda baksa vermesi gerekir benim öyle oldu geç döllenme olmuş alttan bakcam kalp atışı na dedi verdi
Ozge2204 -PembePapatyam- En son gittiğimde özeldi doktor sekreteri daha çok küçük bir şey belli olmuyor ondan vermedi dedi benimde ilk hamileliğim normal düşündüm
Lulikli Ozge2204 ilk randevudan beri doktorum kendi veriyor canım. Özele gidiyorsan veriyorlar genelde ama vermiyorsa iste küçükse küçük ona neymiş yani. Hepsi hatıra
Ozge2204 Lulikli bende bi hevesle istedim öyle diyince onlar kurcalamadım burdan sormak istedim bu ay gittiğimde inşallah verirler
-PembePapatyam- Ozge2204 hayır canım olur mu kime ne küçükse küçük bide sen oraya para veriyosun doktoru değiştir
deletedmom87894 -PembePapatyam- doktordan doktora göre değişiyo sanırsam ben devlette 2 kadın doktora görğndüm onlardan istedim verdi geçenlerde başka birine gittim vermedi insiyafına kalmış 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ozge2204 -PembePapatyam- Değiştirdim zaten 1 ay sonra gel demişti aynı şekilde başka doktora randevu aldım bakalım bu verecek mi
Ozge2204 Mirayneva ya zaten bana doktor kaç haftalık olduğumu bile söylemedi doğru düzgün burun ucuyla bi 6 hafta dedi kalp atışını dinletti renkli ultrason da ekranda kalmıştı resim sadece orda görebildim onu bile göstermedi özel olmasına rağmen