yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii ay evet 😀😀 sen böyle innamayınca şüpheye düştüm acaba kendimi mi kandırıyom ben😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 😂😂😅 yok kız sen kendini biliyorsan niye endişe içerisindesin 😅😂🤣🤣
Emleyla Hcranne vala bacaklarımın iç kismi kemiklerim agriyor sanki uzun süre bacağın ayrık kalırsa ağrır ya öyle😁 bide haliyle baskı oluyor ara ara karnım ağrıyor ama Çoğunlukla sebebi lavabo oluyor 😁 iki gündür ağrım yoğundu geçti dinlenince
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii 😂biliyok herhalde😎 bennson adet tarigime göre gidiyroum adım gibi eminim 38 haftalık oldum doktor ultarsonauna göre 36 😪😲sat göre ilerliyroum işte
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Benimde normalde 33+3 ama ultrasona göre 34+5 çıkıyor kuzum 😅 Hazırlıkların bitti mi
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii yarın biticek eksikleride yarın tamamlıcam 😀 sonra bebeişi beklicem😀
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii ee peki doktor söylemiyormu Bebek neye göre doğar ultarsona mı sat a göre min Gelişimi 33en göre mi ilerliyor 34 e göre mi
H_myra1 Hat90 evet dogurdum çok şükür sabah 10.33 te mevla bekleyenlere de nasip etsin inşallah bir sancıda kurtarsın
Hat90 nurn aynen canım bende merak ettim inşallah hayırlısıyla gönlündeki gibi olmuşsur bende cuma yatacağım