Seyda5234 Clostiridium teşekkür ederim çok iyiz bebeğimde çok iyi teyzesi herşeyden geçmiş hiç bir sıkıntımız yok çok şükür
Seyda5234 Cemre77 amin amin inşallah🙏 teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sağ saglim kucağına alırsın sende herşey çok normal şuan rabbim bebeklerimize sağlık versin 🙏
Eliza22gzm Seyda5234 ay maşallah dünya bir yay burcu daha kazandı şükür aynı gün doğumlu olduk bebişinizle 😅 çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun İnşallah sağlıkla büyüsün🙏🏼❤️
Seyda5234 Clostiridium evet kafasindaki boşluk var eve daha gelmedi gelsin hemen nöroloji doktoruna götürucem
Seyda5234 Sina vallahi ben iyiyim dikislerim yavaş yavaş iyileşiyor agrimlarim oluyor Bebeğimde çok iyi maşallah belki yarın çıkartırlar herşey çok güzel gidiyor suanlik elhamdülillah 🙏
Seyda5234 Clostiridium Degerler derken ventrikuller biri 11 dediler diğeri 14 ama şuan hiç birşey yok genişleme falan kaybolmuş elhamdülillah 🙏
Clostiridium Seyda5234 çok şükür canım benim.Rabbim sağlıkla,sıhhatle büyütmemizi nasip etsin inşallah 💗
Gulali selda03 @Asyaveannesi36 doktorum 5 ile 10 arası normal dedi geçen kontrolde bana benim 6 normal dedi
Memoli65 Oglusum10 benim ilk çocuğum 32haftalik yani erken doğduğu için kuvezde kaldı bir ay boyunca çok zor günlerdi 1750giram doğdu ama çok şükür kocaman adam olmus şimdi 11yasinda♥️ sizde sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah ♥️