HeyMomlove Kızlar Hamileyim Beta Hcg Değerim 2 gün önce 65,35 di ve 2 gün sonra 232,16 çıktı sizce bir anda yükselmesi kötü mü ? Ultrason da çıkmadı daha kesesi yok ne kadarlıktır sizce ??
sehrengiz_8 HeyMomlove canım 112 iken iki günde 495 e yükseldi benimki de şu an 30 haftamı dolduruyorum İnşaAllah senin de güzel ilerler
ayisigi3 HeyMomlove canım daha çok yeni ve çok normal 🥰🙏🏻 1000 üzerindeyken ultrason bakmak daha doğru sanırım. Sağlıkla büyüsün inş 🥰🙏🏻
Vldnshn1 HeyMomlove benim ilk 370 çıktı diğeri 898 çıktı bir daha vermedim kan ama doktorum yükselme güzel 2 gün sonra gel bu şekilde yükseltirse keseyi görürüz demişti ve gittiğimde keseyi gördük kese 1500 de gözüküyor diye biliyorum.
SimgeTuna İlk başlar daha hızlı yükselir öyle 3 katı 4 katı artar maşallah kötü bir şey yok günü son adet tarihin ilk gününden hesaplaman lazım😊
hazalinannesi_1 tam tersi bu iyi birşey yükselmezse yada cpk az az yükselirse sıkıntı 😊 hayırlı olsun kesede bebekte gözükür insallah biran önce . bu arada her hastanenin saglık ocagının değerleri farklılık gösterebilir endişelenmeyin doktorunuzda sizi rahatlatacaktır
kuzeymomsss HeyMomlove canım çok normal benim ilk değerim 135 iki gün sonrası 380 bir hafta sonrası ise 6460 çıkmıştı
Zeyna27 HeyMomlove çok güzel değer artmış kuzum kimseyle kıyaslama yapma benim ilk 403.5 çıktı 2 gün sonra 960.2 çıkmıştı son değerden 10 Gün falan sonra keseyi gördüm geçen cuma kalp atışı duydum bu cuma tekrar kontrolüm var 7+3 deyim hayırlı olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Eliffezell HeyMomlove Benimde hızla olması gerektiği gibi 2 katı yükselmişti ama vajinal ultrasonda kese görünmemişti hatta o zaman güvenerek gittiğim doktor dış gebelikten şüphelenmişti ama çok şükür sonrasında göründü. Gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle bit şey olmaz HeyMomlove
Papatya-Kokusu HeyMomlove normal bence benim 300 den 800e cıkmıstı iki günde 😊 son adet tarihinizin ilk günü neyse o kadarlık hamilesiniz
suslubocu HeyMomlove benimde 66 dan sonra 211 e çıktı tam 2 kat olcak diye şartlamayın abartılı bir artış değil
2melekannesi_ HeyMomlove 39dan 400lere çıkmıştı gayet normal referans aralığı zaten çok geniş oluyor endişelenmeyin yani