Cansumuratt Adapte34 valla ben 26 hafta oldum ama benimki şuandan çok haraketli maşallah🤲🏻 Bir iki gündür daha yavaş ama artık göbeğime bakınca bile hissediliyor hep ordan oraya kayıyor sanki😌
MeyraRana Adapte34 ben 21.haftamdaym hani hastane de yatıyorum bebişim sağolsun sürekli hareket halinde onun sayesinde motive oluyorum☺️
Minikkalp34 Bende 38 +3 teyim çok sert vuruyor özellikle geceleri çok hareketli şuan bunu yazarken bile tekmelerini hissediyorum 😄
Busrakzlkc Minikkalp34 bizde 32 3 olduk ama tekme değil sadece itme gerinme hissediyorum tekme baya nadirleşti acaba makat oldugu için mi bilemedim 🧐
sel_ma Busrakzlkc itme.gerinme gibi benimde ama neden aşağıya sanki idrarim.gelmis gibi oluyor ama yok🤦♀️
sel_ma 33+5 haftaligiz hareketleri çok hissediyorum sağ tarafa toplanıyor sertleşiyor orası birde aşağıya baskı yapıyor gibi afedersiniz idrarim mi geliyor diyorum yok değilsek bisey ilk gebeliğim
Adapte34 Hepimiz aynı durumdayız o zaman kızlar 🤦♀️ Bende çok sert hissediyorum etim geriliyo resmen asla rahat edemiyorum otururken kalkarken iş yaparken her dakka hareketli ve sağda genelde