RumeysaNur34 Anneler özellikle bu ara bebek ve çocuklarda domuz gribi artmış maalesef az önce yeğenimin domuz gribi testi pozitif çıktığını öğrendik henüz 9 aylık 😔 çevresinde böyle çocuğu yada tanıdığınının çocuğu olan var mı dualarınızı beklerim kuzum için 🤲🥺
RumeysaNur34 Merve2234 yüksek ateş halsizlik öksürük ciğerden büyüklerde bilmiyorum ama yeğenimi bundan dolayı hastaneye götürdüler test istemiş doktor ve kaç çocuk vardı aynı şikayet ile bekleyen dedi kardeşim 😔
FatihBatur RumeysaNur34 cok fazla ates olan bi hastalık malesef oğlum gözlerini bile açamıyordu 40 dereceydi ateşi hep doktorumuz bu hastalığın tedavisi antibiyotik degil antiviral bi ilac demişti ilacı kullanmaya başlayınca 3 gun daha ateşi devam eder dedi sürekli emziriyordum ilik duş aldırıyorduk sonra probiyotik kullandık bu entrogermina kids oyle oyle atlattı cok şükür
RumeysaNur34 FatihBatur kardeşim götürdüğü doktor da öyle demiş bir kaç ilaç yazmış antibiyotik harici diğerlerini kullanmaya başlayın hemen demiş işin kötü yanı annesi de kemiklerim sızlıyor halim yok diyor birde evde 3.5 yaşında bir çocuk daha var aklım kaldı 😔
FatihBatur RumeysaNur34 bana sadece Bi tane ilac yazmıştı doktorum bi de probiyotik yazdı yanı moralini bozmasın çocuğun üstüne cok gitmesin zaten muhtemelen yigeniniz hep uyumak istiyordur benim oğlum kafasını tutamıyordu bile o kadar halsizdi ki hep uyuyordu Allah şifa versin insallahh
RumeysaNur34 FatihBatur sürekli ağlıyormuş ya iştahı azalmış birde diş de çıkarıyor onun da huzursuzluğu var
FatihBatur RumeysaNur34 valla ben hastalık dönemin de çocuğun cok üstüne gitmiyorum illa yesin diye cunku kendim hasta olsam mesela iştahım kapanıyor birsey yiyemiyorum bu cocuk icinde geçerli ister etmek pek bir işe yaramıyor ama ilaçları kullanmaya başladıktan 3 gun sonra düzeliyor 3 gun sabredin sonra iylesir Allah’ın izniyle
RumeysaNur34 FatihBatur Allah razı olsun canım oda üstüne düşmüyor zaten ısrar etse de yiyemez Rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲