Alessa Idrar sirasinda yada sonrasinda agri dun gece sol bobregim agridi idrardan sonra hareket edemiyordum simdide kasiklarim agriyodu idrar sirasinda boyle durumda olan var mi?
Bahar_yldz Alessa ben 2. gebeliğimde idrar yaparken ve sonrasında ağrı yaşadım. 24 haftalıkken birdenbire ağrıdan hastanelik oldum. Ve o ağrılar Doğum sancılarını tetikledi. Çok şükür o sancılar durdurulabildi. Yani demem o ki ihmal etmeyin. Geçmiş olsun
okuyor Alessa enfeksiyon belirtisi demişti benim doktorum. Ben sadece bir kez idrarımı çok tutunca yasadim.
Alessa Suzanne idrar tahlili 20 haftamda vermsdm temiz cikdi yarina randevum var ama doktor idrar tahlili ne gerek yok demisdi artik doktorla konusuyum belki o zaman tahlil isder
Aayyssuu Alessa 10 gündür aynı sorunum vardı canım ve sonuç ilerlemiş idrar yolu enfeksiyonu şuan 2 farklı ilaç kullanıyorum bence basit bi idrar testiyle öğrenebilirsin geciktirme derim 💐
Bahar_yldz Alessa üstünden 4 sene geçti şu an tam olarak hatırlayamıyorum fakat böbreklerimle ilgili bişey söylemişti. Tabi o an erken doğum korkusundan can kulağıyla dinleyememişim. Ama kısmet, oğlum 32 haftalık erken doğdu sonuç olarak☺️
Bahar_yldz Alessa ağrım karnımda olmuştu onu hiç unutmam. Hatta geçen ay bu gebeliğimde de karnım ağrıdı gözümü açar açmaz hastaneye gittim. Aman Allah bidaha yaşatmasın feci bir ağrıydı benimki
Alessa okuyor bende bir ay once bir kere gece yasadim birde dun gece uyandigimda idrar yaptikdan sonra sol bobregimde sonra gecti