donmezzderya Dolap şifonyer aldım bez battaniye kıyafet azda olsa tamamlamaya çalışıyorum şimdi biberon emzik filan aldım işte bir kaç eksik var daha ama aklıma gelmiyor sizin neler eksik
Deletedmom_33 donmezzderya 29+4′üz her şey tamam. 27+3′de hastane çantası da hazırladım. 36 gibi beşiği kuracağım
evlatkokusu0806 donmezzderya şampuan vücut yağları falan eksik çorap lazım reflü yatağı da istiyorum hayırlısı
Mminikmucizemmm donmezzderya 38.haftaya giriyorum yarım saat sonra daha dün tüm eksikler tamamlandı 😂 asla son haftalara bırakılmasını tavsiye etmiyorum benim elim ayağım birbirine girdi doğarsa iki güne diye
elfmoom donmezzderya çok ufak tefek şeyler kaldı 26 haftalık oldum diyebiliriz ocağın ilk haftası beşiği kurup 3. haftası kıyafetleri yıkayacağım ocak sonu şubat başı gibi hastane çantamı hazır ederim Martta da doğum var Allahımın izniyle
Mrvysnn donmezzderya kesinlikle alın yigenimden biliyorum çok işe yarıyor hastanede bile kullanmıştık
Deletedmom_33 donmezzderya Ben almadım valla evde gerek yok bana göre. Zaten beşiğin alt değiştirme ünitesi var gerekirse ilk birkaç ay orda değiştiririm
evlatkokusu0806 donmezzderya bide benm aldıklarım hep 3 6 ay ya 03 ay hiç yok desem yeridir ama alasım da yok bilmiyorum 😃
donmezzderya Mminikmucizemmm ayyy işe bende çok korkuyorum ondan ya erken doğarsa diye tamamlamaya çalışıyorum ya çok olmasın 1 tane olsa yeter 😂
donmezzderya evlatkokusu0806 bende öyle hep büyük aldım çünkü çabuk büyüyorlarmış herke söyle diyor bol bol giysin işte 😂
donmezzderya Deletedmom_33 müslin bezleri var bende ondan karasız kaldım ama hastane gibi yerlerde lazım olabilir sitede düşündüm ondan yani
evlatkokusu0806 donmezzderya 😂birazdan 27 Olcam hayırlısı ile 35 gibi hazırlıyım diyorum bende bakalımmm kendime pijama aldım en son bebeye almaktan kendimi unutmuşum 😂
Deletedmom_33 donmezzderya Bir sorun olmaz ise 1 gün kalınıyor benim gittiğim hastanede o yüzden tercih etmedim ben. Müslin bezi de değişik kalınlıklarda 10-11 battaniyem olduğu için almadım
donmezzderya evlatkokusu0806 ay evet kendimize unutuyoruz bende dikiş makinası vardı annemde diktik gecelikler çok pahalı yumuşaçık bir sürü beyaz kumaş dantel aldım mükemmel oldular 50 TL ye mâl ettim ama daha lazım işte herşeyde çok pahalı 100 TL olan pijama 150 olmuş
evlatkokusu0806 donmezzderya bnde kumaş baktm ama fiyatlar hemen hemen yakın diye uğraşmadm birde evdede giyilecek zaten diye aldım işte ilk gebeliğinmi
donmezzderya Deletedmom_33 iyi yapmışsınız huzuli oluyor işte bende ondan gerek duymucam gibi bakalım
donmezzderya evlatkokusu0806 ben izmirdetim neredeyse bu zamanda dışardan hiç birşey almadım hep diktik ve çok ucuza kumaşlar aldık hep dolap dikimle doldu ama dikim demeye bin şahit ister mağazadan alınmış gibi. Evet ilk gebelik 🥰
Mminikmucizemmm donmezzderya bence buhar makinesini bir süre erteleyebilirsiniz fiyatlar o kadar uçuyor ki ben baya kaynar suyla çözmeye çalışcam 🙁