mhtpmhtp Kızlar katlamalı küvetlere hangi marka fileler uyumlu. Daha öncede okumuştum burda birkaç marka önerilmişti ebebekte önerilen markalara baktım ebebekteki danışmanlar uymadığını söyledi katlamalılara alamadım
aysetsch mhtpmhtp ya bende soru içinde soru sorayım bari. Katlamalı küvet almak istiyorum ama sanki çocuğu koyunca ağırlıktan katlanır kapanır gibi geldi korktum bi tereddüt ettim almaya. İyice araştırdınız mı böyle bir şey olur mu acaba
inva mhtpmhtp babyjem katlanır kuvet filesi sadece uyumlu canım lolons.comdan 44 de aldım stok bitmiş baktımda şuan en uygun trendyolda bu linkteki kargoda bedava Sen yine bu başlıkla diğer uygulamalardada arat istersen https://ty.gl/xkmeq0ku8u
Poyrazin_annesi Ben ebebekten alcaktm kalmamıstı trendyoldan aldm. Katlamalı küvet fılesı yazınca cıkıyor
Nazli_ayar aysetsch Valla ben bile zor kapatiyorum var gücümle bastiriyorum kapansin diye 😂 küçücük bebeği koyunca hiç kapanmaz. Bide öyle tek taraflı yuklenincede kapanmıyor iki taraflı bastirmak gerekiyor