Gulcandnrts Bu batıl inançlar saçma gelse de herkes farklı kafadan konuşuyor ziyarete gitmek istiyoruz eşimle bir sorun olur mu sizce ? 😏
poyrazinannesi3547 Gulcandnrts ben gtmştm ama bi sorun olcagını düşünmüyorum bildiğim kadar sadece cenaze evine gidilmez 40 gün
Merve-0535 Gulcandnrts bence gidilir canım. Hamileyim 14+5 haftalık. Geçen sene bebeğim vefat etti erken doğum sonucu. İmkân buldukça gidiyorm. Konuşuyorm kızımla. Kardeşi için ondan dua bile istiyorum ❤️😔
Caglaemre poyrazinannesi3547 bence oyle bıseyde yok dedem öldü daha yeni cenazesının basında bekledm sadece yuzune bakmadm
Gulcandnrts Merve-0535 Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun Allah kimseye evlat acısı göstermesin 😢🙏
Baharozdemir Gulcandnrts batıl inanctan ziyade kendimi kötü hissediyorum diye gidemiylrum ben çocuğumun mezarına. Doğum yaptıktan sonra en yakın zmnda ziyaretine gidecegm ins yavrumun
poyrazinannesi3547 Gulcandnrts belki buda batıl inançtr ama bilmiyorum gitmemekte fayda var belki psikolojimz bozulur etkilenrz diyedir canım
Merve-0535 Gulcandnrts amin inşallah canım 🤲🏻❤️ hayırlı şekilde karnimizda ki bebislerimize de kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim ❤️🤲🏻
Temmuzannesii28 Gulcandnrts ne kadar batıl inançlar neden gidilmesin ki sebebi neymiş ilk defa duydum 😂
Surprizanne Gulcandnrts ben bebeği öğrendim mezarlığa gittim babanneme dedeme haber vermeye sonra başka dedem vefat etti törenine yemeğine hep gittim kimse bir şey demedi