Aysecan0335 Arzu-Anne muayene ucreti ne akdar acaba bende o doktora gitmeyi dusunuyorum bide dogumu nerde yaptiriyor acaba :)
Arzu-Anne Aysecan0335 muayene ücreti şuan 200 tl ama yılbaşından sonra nekadar olur bilmiyorum. doğumuda istediğiniz hastanede yaptırıyor. Benim 2 ay kaldı doğuma karar veremiyorum hala 🤦♀️
Arzu-Anne Gozde7 Hayri aksüt instagramına da bakın çok aktif bir dr ilgili ben çok memnunum. İstediğiniz hastanede doğum yaptırıyor.
Gozde7 Arzu-Anne cok tesekkur ederim arastıracagım kesinlikle yorumları cok iyi gercekten degerlendirecegim sevgiler 🌸
Arzu-Anne donmezzderya egepolde şöyle bir uygulama var doğum gününüz geldiğinde hastanede nöbetçi hangi dr varsa o giriyormuş doğumunuza ben bu yüzden egepolü tercih etmedim beni 9ay boyunca takip eden dr doğurtmayacaksa ne anladım ondan bence kötü bir uygulama çok arkadaşımın başına geldi 👎
Gozde7 Ayse-s-35 cok tesekkur ederm içinize sinen bir doktor bulmus olmanız cok buyuk sans gercekten bundan sonrası sizler icin cok guzel olur insallah sevgiler 🌸
Elenafra donmezzderya ben burda arkadaşlara sordum baya kişi aynı fiyatı söyledi 7900 dediler. Bu nedenle bende hiç uğramadım. Su hastanesine randevu aldım onun yeni fiyatı ne bilmiyorum ama bu kadar yükseltmezler umuduyla 20 sinde gideceğim.
Mervedemir- Elenafra benim doktorum su hastanesiyle çalışıyor Allah nasip ederse orda doğum yapıcam şuan 5 bin lira doğum ücreti
Askiletotomsu gul552 calibe hoca ilgileniyor mu yeterince Çankaya tıp için çok ilgisiz deniyor calibe hoca bu konuda nasıl acaba Yeterli bilgilendirme yapıyor mu
Yaseminoymak Özel muayenehanesi var doktorumun manavkuyu da minegul eben çok tatlı ve ilgili bir kadındır araştırın isterseniz .ücret 300 tl ikinci gebelik yine ona gidiyorum.
Aysecan0335 Arzu-Anne merhaba size bir sey daha sormak istiyorum hayri hocanin kliniginde kart gecebiliyormuyuz biliyomusunuz acaba :)
Gozde7 Pinarr35 merhaba internette okudugumda hamile bayanların kendi doktorları cenk beye ayrıntılı ultrason icin yonlendirmis hep sizin ama surekli doktorunuz mudur ?