Elifyunus1 Annişler ben hayatımda süt içmedim 2 aylık hamileyim ama biliyorum ki hamileliğin boyunca da içemeyeceğim yani bu çok önemli biliyorum fakat elimden gelen birşey yok yerine geçebilecek tavsiyeleri olan var mı
kahvesever__ Elifyunus1 bende içemiyorum süt doktoruma sordum onun yerine yoğurt ye ayran iç kefir iç peynir 🧀 ye demişti sizde öyle yapabilirsiniz
Fkurt Elifyunus1 1 bardak süt yerine 1 kase yoğurt yada 2 bardak ayran demişti doktorum bide sodada ise yariyormus
EsengulC Elifyunus1 sür sanıldığı kadar faydalı değil peynir yoğurt kefir deneyin onlar daha faydalı fermente olduğu için
HollyMolly İçine kakao ekleyebilirsin. Ya da Çok az Türk kahvesiyle sütlü kahve olabilir belki. Muz süt bal karışımı yapıp içebilirsin
Heather Elifyunus1 çiğ kurıyemiş, yoğurt, ayran, peynir bunlardanda faydalanabilirsiniz. Google yazarsanız süte alternatif besinler diye bir sürü besin var. Allah her gıdaya alternatif yaratmış, deet etmeyin kendinize süt içmemeyi.
lunam İnek sütü aslında çok da faydalı değil. Süt ürünleri çok daha sağlıklı. Kefir, yoğurt, peynir vs sütten kat be kat daha iyi. Onları tüketmeye çalışın derim.