Anestezi07 Damlasu_23 Ben 39+1 kontrole gittim bugün 100 ü bulan düzenli kasılmalar vardı nstde hemen muayene ettiler açıklılta varmış 2 3 güne doğurursun dedi bakalım inşallah onlar muayene edince nişan felan hepsi geldi zaten 🙏🏻
Mervearc Damlasu_23 aynen bende o durumdayım hatta haftasından 1hafta bile geç gelebilir dedi doktorum
Reyyankus 40+1 de oğlum doğmuştu 39+0 kızımdan hala ses seda yok ☺️ bugün çatı muayenesi oldum doktor tahmini uyaralım dedi leke oluyor bakalım ne olacakk
Anestezi07 hunilimom şu an sadece çok iş yapmışım gibi belimde bir ağrı var onun dışında hissetmiyorum bakalm inşallah gece sancıyla uyanırım😬🙏🏻
Damlasu_23 Selma61 benim pazar 60 a kadar sancım çıktı açıklık da yok dedi iyi diyorlar anlamadım gitti
fatmaziya 39+4 hala sancım da yok nişan da gelmedi eğer gelmezse cuma günü sancı vericek doktorum yatış yapck ama acilmam sancı yok suyumda gelmedi ne olacak suni sancıyla gelirmi acaba sancı çok tedirginim 😕
-Eflatun- fatmaziya açılma hiç olmazsa son çare sezeryana alıyor burda okuudm bı kaç kişide 6 saat kadar suni çekmiş açılması olmayınca sezeryana almışlar mesela
Kbrkbrn fatmaziya benim doktorum kendi sancin gelmeden yada açıklık olmadan verilen suni sanci boş boşuna seni ve bebeği yorar sonu yine sezeryan olur demisti
fatmaziya -Eflatun- bakalım herşeyin hayırlısı olsun artık inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebislerimiz i