Mavilio2 Ben iki gün sonra 35. Haftalık olacağım çanta hazrlıgını yapayım diyorum kıyafetlerini yıkim ütilim düzenlim çantayı da hazırlayın diyorum siz kaçıncı haftada hazırladınız
hunilimom Mavilio2 geç bile kalmışsın😂ben 32 de yıkayıp ütüleyip 34 de anca bitirmiştim agirlastikca daha da zor oluyor
Baharozdemir Mavilio2 32 hf benim başlama çizgim oldu. Yikadım utuledim kasilmalarim artınca bi iki gun önce yerlestirdim cantalara. Şu an 33+5 im lekelenmelerim başladı. Normalde de 35 te alcak ti dr um. Hayirlisiyla doğsun lar.
Deletedmom_33 Mavilio2 27+3′de hazırladım ben. Zaten bebeğin tüm kıyafetleri hazırdı ütülü idi. Kendime pijama, iç çamaşırı, depend, çorap vs koydum.
MbEr Mavilio2 ben alışveriş bile yapmadım daha ya 33 hafta bitti 34 de başlayacağım sanırım alip yikamaya
Eri9999 33 haftalık oldum yeni yıkadım ütüledim zor oluyor yarın da çantamı hazırlıycam 35 de daha da agır gelir ütülemek uzun sürüyo kuruması fln 2 günümü aldı
Nnurdan 32 haftalık olduk herşey yıkanıp ütülendi şükür yarında çantamıza yerleştirmek kaldı RABBİM hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun İnşALLAH
55alp34 seddkilic05 canım 32.haftayı geçirme çnkü artık haftalar yaklaştıkça ağırlaşıyo vucut oyuzden şimdiden yıkamaya başla havalar soğuk kuruması ütülemesi derken iki hafta geçer zaten
MbEr Aylinulu öteledim hep alicam alicam diyerek biraz daha beklesin ne olur ne olmaz dedim bende anlamadım bu haftaya geldik :))
Rmys09 Benimde siparişlerim yolda deterjanı vs. Gelsin yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım 32+4 olduk bizde. Her işi yapmak çok zor artık, daha erkenden hazırlanmalı net.👍😂
2melkannesii Mavilio2 benm ilk kızımda 30. Haftamda hazırdı☺️ Erken doğum riskim vardı erkenden yapmıştım iyikide yapmışım 35 haftalık doğdu🌸