aysetsch İyi geceler 3 gün önce e bebekten anne yanı beşik aldık, 1200 liraydı 900e düşmüş şansımıza. Kutusunu da attık iade alırlar mı acaba? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı
Asyaveannesi36 aysetsch kutusunu atmasaydınız keşke alırlardı geçen ay halası oyun halısı almıştı frice prise 350ye almış biran da 280e düştü bende fişi ile götürdüm kutusuyla kullanmadık çünkü daha iade aldılar üstüne de bir paket ekstra bez aldım 😌
kcnr aysetsch bi tanıdığım bebek arabasında indirime girmiş aldıktan snra iade edip yeniden almıştı ama kıtusunu attıysanız almazlar deidkleri gibi ikinciyi alıp kutuyu kullanabilirsiniz 🤭
aysetsch Asyaveannesi36 ay inşallah biz de edebiliriz çok zoruma gitti 300 liraya başka bir şey alırız neticede
Asyaveannesi36 aysetsch aynen öyle görümcem aldı ertesi gün düştü hemen aradım ebebeği normal de olmuyor ama müşteri memnuniyeti adına yapalım efendim felan dediler biraz carlayın mecburlar
aysedgnkaya Ozgebalc ben de yazacaktım valla çekindim 😂😂😔 yüksek fatura ile açılmamış kutuyu iade edin gitsin😂