Aylaa55 Aleynafrtn valla benim oğlum çok hareketliydi anlamış gibiydi hiç durmadı yavrum 🥺🥺 kavuşamadım göremedim küvezde
Anne8484 Aylaa55 canım sezeryanda lavman yapıldı mı?7:30 sa sezeryan olacağım ama halen büyük abdestini yapamadim
Aylaa55 Anne8484 zaten doktorum beni öğlen 3 de ameliyata alacağını söyledi önceki gün gece 2 den sonra hiçbir şey yeme dedi sadece su içtim tuvaletim gelmedi ama sonrasında da gelmedi o Zaman yapıldı o bile işe yaramadı gaz çok sıkıntı yarattı bir gün sonra çıkabildim
Aylaa55 Anne8484 önemli olan zaten büyük tuvaletin gelmemesi bu yüzden saatler öncesi yemek yenmesi falan yasaklanıyor benim öyle oldu
Anne8484 Aylaa55 ben de komposto yapmıştım simdi ondan yedim su ictim yedim biraz iyi geldi ama yine de büyük abdest biraz var..Yapamadan girersem nasıl olur sizce ?hastanede söylesem mi?doğum öncesi lavman yaparlar mi
Aylaa55 Anne8484 ilk doğumum oldu benim doktorum özellikle lavabomun gelmemesi için yemeği yasakladı doğum esnasında gelmesin diye bence gelmemesi daha iyi şuan doğumdan sonra da gelmezse zaten o zaman uyguluyorlar çıkıyorsun hertürlü
Aylaa55 Anne8484 İnan hiç streslik bişey yok benim kadar korkan yoktur herhalde ve vücudum uyuşmaz asla ama hiçbir şekilde hiçbir şey hissetmedim spinal anestezi oldum
Anne8484 Aylaa55 valla kuzum komposto yedim su ictim sabah gelirse gelir artık.. akşam 6 da bıraktım yemeyi ama öğlen dolma yemiştim baya pirinç tıkadı beni..son kez şu ictim sabah 7 buçukta girecem dua edin
Aylaa55 Anne8484 emin ol gelmemesi daha iyi zaten gelmemesi için yemeyi yasaklıyorlar sen Şimdi stres oldun ama hiç olma İnan girip çıkman bir oluyo ben hiçbir şey hissetmediğim için çıkınca mutluluktan ağlamıştım :)
Aylaa55 Anne8484 evet takıldı ama ameliyata almadan önce taktılar odamda uyuşuk değildim sonta daha çok acıtmıştır canımı emin ol ki buna bağlı yaşayan insanlar var doğumda kestikleri halde gram bişey hissetmedim o yüzden korkma hep iyi düşün bebeğin de stres olmasın kasmasın kendini
Aylaa55 Anne8484 zaten ben nasıl korktuysam uyuşmaya gelmeden doldurdum paketi 🤣🤣 o yüzden uyuşmadan önce oluyor ki stresli oluyorsun ya altına falan yapma diye
Anne8484 Aylaa55 inşallah canım çok iyi geçer.. Kabızlık huzursuz etti ama inşallah onunda dogum sonrası çözerim bir kavanoz komposto yaptim onu yer uzerine bol su içerim artık
Aylaa55 Anne8484 doğum sonrası zaten lama yapıyorlar ya o yüzden hiç korkma kiminin erken etki eder benim uzun sürdü mesela ama ilacın yarısı da yere dökülmüştü ondan herhalde
Anne8484 Aylaa55 sabah doktora diyeyim mi ben kabizim diye?belki ufak lavman yapar öyle girerim..cok huzursuzum ya tüh keske böyle olmasaydi
Aylaa55 Anne8484 bence yapmaz dediğim gibi zaten şu saatten sonra yeme demelerinin sebebi tuvaletinin gelmemesi için ama tabikide danış ama doktoru Dinle gidene kadar bişey yeme sadece içersen su
Anne8484 Aylaa55 yok canim 3 de bırak dedi ama ben akşam 6 dan beri yemek yemiyorum sadece 2 de bir bardak su içtim 7 buçuğa kadar belki tuvaletimi yaparım eşim sırtıma masj yapiyor belki çıkarım, ılık bez koydum karnima da
Aylaa55 Anne8484 bende doğuma girmeden önce büyük tuvaletime çıkmamıştım ama hiçbir sorun da olmadı doğumda
Anne8484 Aylaa55 o zaman bir de buna kafa yormayayim 1 de komposto ve ictim bakalim sabaha etkisinj gösterir belki.tesekkur ederim dua edin 3 saat daha yatıp giyindim ben 😗