Sude-96 HeyMommy duarlınız güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻 kesinlikle öyle 🥰 dua edeceğim sana Allah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin 🤍
marbling10 Sude-96 yaa maşallah görmemişim hiç paylaşımı bu ara pek girmedim gibi. Hayırlı olsun çok sevindim. Benim de Çarşamba olacak inşallah benim de kolay geçer 🤲🏻🤲🏻
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 merhabalr bugun doktoruma sordum spinal +epidural yok dedi epidural normal doğumda oluyor dedi
Sude-96 Zehraaaaaaaaaaa bilemiyorum niye öyle dedi ama böyle bir şey var bana hem Spinal hem epidural takıldı çok da böyle sezeryan olan duydum sizin doktorunuzun tutumu farklı demekki İstemediği için öyle dedi belkide
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 vallahi bilmiyorum ki cokta iyi bi doktor ama hastanemi uygulamıyor acaba bu yöntemi
Sude-96 Zehraaaaaaaaaaa vallahi bilmiyorum bir dahaki gittiğinde bir daha sorabilirsin ama hastaneyle alakalı da olabilir ama böyle şeyler hasta tercihi de olmalı bence
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 evet ya bende sevinmiştim sizden duyunca bende yaptırırım diyordum. Doktora da sordum bugün epidural normal doğumda spinal sezaryen de oluyor dedi bende üstelemedim bişey demedim
Aylaa55 Aleynafrtn valla benim oğlum çok hareketliydi anlamış gibiydi hiç durmadı yavrum 🥺🥺 kavuşamadım göremedim küvezde