BehiyeGrel SeilErdoan Doktorun girebilirsin dediyse girebilirsin Şahsen banada doktorum girebilirsin demişti ama insan tedirgin oluyor açıkçası 😏
Meldagokay SeilErdoan ben 10 haftalık hamileyken girme demişti madem giriceksin sıcak ve bulanık olmayan denize gir çok durma hemen çıkınca da duş al ve üstünü değiştir demişti hala öyle yapıyorum 14 haftalık oldum
SSY SeilErdoan kendini yormadan girebilirsin, çok uzun süreli olmasın dedi. 24+4 ben giriyorum, bi şeycik de olmadı, aksine bebeğim de mutlu oluyor sanki bi taklalar bi dalgalanmalar 👣🤗🐣
Dodoveannesi 18. Haftamızda tatile gittim ve doyasıya denizde yüzdüm. Gittiğimiz ülkenin sahili çok taşlıydı. Kayıp düşmemek, yaralanmamak için deniz ayakkabısı giyindim. Tavsiyem güneşin altında fazla kalmamanız. sırtım çok lekelendi. Umarım hamilelikten sonra gidiyordur dedikleri gibi
Ruyaaa Ben 22 haftalik hamileyim doktorum denize girebilirsin temiz bir yer bul ve gir karnina darbe almamaya dikakt et dedi. Havuz yasak
EbruSamet Canım bende 21+2 deyim sordum doktoruma denize girebilirmiyim diye gir sakınca Yok ama çıkınca muhakkak alt mayonu değiştir ıslak kalmasın mantar olabilr ıslak kalırsa dedi enfeksiyon yapmasın diye girerseniz muhakkak mayonu değiştir canım🙋🏼♀️