yeliz007 Kızlar 10+4 haftalık hamileyim .Çevremdekiler genelde sabahları mide bulantısı olduğunu söylüyor ama benim tam tersi akşamları yatana kadar midem bulanıyor ve bir şey yiyesim gelmiyor benim gibi olan var mı geçmesi için ne yapıyorsunuz
Seda_krmnli42 yeliz007 22 haftalık hamileyim hala bulantı çekiyorum prilam kullanıyorum. Bnde senin gibiyim başından beri sabahları hiç birşeyim ama akşam olunca mide bulantısı başlıyor gece uyuyana kadar çekiyorum henüz çözüm bulamadım leblebi falan işte 😊
AselLinaMom yeliz007 bende 10+0 haftalığım 1 buçuk aydır çekiyorum mide bulantısını doğru düzgün bişey yiyemiyorum yesem hemen çıkıyor doktorum prillam vermişti onu geceleri yatmadan önce içiyordum ama bi etkisi olmuyordu bu sefer gündüz uyandığımda içiyorum 1 tane bazen çok iyi geliyor bazen de aynı bulantı devam ediyor Rabbim yardımcımız olsun İnşallah 🤲🏻🤗
ceylann18 yeliz007 10 haftalığız 1.5 aydır çekiyorum prilam kullaniyodum oda bende çok uyku yaptı gece içmeme rağmen gündüz bile uyanamiyodum 3 yasindada oğlum var onunla ilgilenemiyorum die artık içmiyorum önceye göre biraz daha düzeldi ama hala karnım doyasıya canım isteyerek bi yemek yiyemiyorum çok zorlu bi süreç
yeliz007 AselLinaMom Amin canım bende haftaya doktoruma söylicem böyle olmuyor akşamları çok halsiz düşüyorum
yeliz007 ceylann18 Allah yardımcın olsun canım benim ilk gebeliğim ama bende çok halsiz düşüyorum kimseyle konuşasım gelmiyor