AsminMoms Kızlar doğumdan sonra lohusa takımı almak yerine düğmeli alt üst takım almayı düşünüyorum da siz kaç kilo aldınız ve kilonuza orantılı hangi beden aldınız yardımcı olabilir misiniz acaba ? Şimdiden teşekkürler ☺️
hunilimom AsminMoms ilk doğumum da öyle yandan düğmeli bi takım aldım lcw dan o zaman 100 kilo civarıydım xl rahat oldu kalıp genişti
Aslitemiz AsminMoms l beden aldım bende alt üst pijama aldım birinin önü bütün düğmeli diğerleri yarım lohusa takımı almadım gerekte yok zaten kış m beden alırım diye düşünüyordum ama l tercih ettim ferah olsun sıkmasın diye zaten hasta bezi falanda oluyor lohusayken çok yanıyor insan birde dar olursa hiç çekilmiyor ikinci doğumum da m beden almıştım dar gelmişti
Birgul AsminMoms 73 ile doğuma gittim bende al üst düğmeli takım aldım. L beden aldım oldu hatta M almadığıma pişman oldum çünkü göbeğim gittikçe pijama bol oldu.
AsminMoms Aslitemiz kaçla doğuma gittiniz acaba yani doğumdan sonra kaç beden giydiniz ? Ben hangi beden alacağıma karar veremedim
AsminMoms Birgul ben de 29 haftalığım 65 kiloyum herhalde 72 ile en fazla doğuma giderim diyorum o zaman L mı alayım ben de onu düşünüyorum zaten doğumda gidecek çok geniş almak mantıklı gelmiyor bana
Birgul AsminMoms yani m bile alabilirsiniz çünkü doğumdan sonra giyiyorsunuz ve illa ki birazcıkta olsa gitmiş oluyor ve gittikçe de beli bol oluyor pijamanın bana bi süre sonra baya bol olmuştu.
AsminMoms Birgul yani 58 ile hamile kaldım ve m beden giyiyordum 65 kiloyum şimdi hala m giyiyorum 🙄🙄 aslında hangi beden alacağımı bilmiyorum ya kafam iyice karıştı 😰😰