Hafsa13 Arkadaşlar 7+1 haftadayim sarı ve açık yeşil akıntım var doktoruma söyledim Donaxyl adında fitil yazdı fitilde 6 günlük kullanım kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim benim gibi olup ilk aylarda fitil kullanan varmı
Clementinee Hafsa13 doktor vermiş ya dahamı iyi bilcez. Birde kullanmayın yazmışlar. Haftadan çok erken canım doktorun verdiyse kullan Allah korusun enfeksiyon çok tehlikeli birşey ilerlememsi lazım 🤍🤍
AdenEva Hafsa13 kullanmayın diyenler bişey olsa sorumluluk alacaklar mı acaba. Buradaki yorumlar doktordan daha mı güvenilir sizin için, doktorunuz ne verdiyse onu kullanın en iyisini doktorunuz bilir tabi ki
Percanper Sarı ve yeşil renk enfeksiyon veya mantar olduğunu gösteriyor ki gebelikte cok önemli doktorunuza güvenin. Güvenmiyorsanız başka doktor danışın burada bunu sormanız biraz abes değil mi? Buradakileri mi dinleyeceksiniz böyle önemli bir konuda?
Hafsa13 Saolun kızlar cevaplarınız için Ya işte benim gibi ilk haftalarda kullananlar varmı diye merak ettim bebeğime zarar vermesinden korkuyom