Musam canım durumumuz aynı benimde 7 haftalıkken başladı ilk kanamam ve doktor çift rahimli olduğumu birinde bebek diğerinde kanamam olduğunu söylemişti halbuki ilk gebeliğimde böyle bi durumum olduğunu bilmiyordum neyse günde 3 kere progestanı fitil olarak almaya başladım proluton depotu 3 günde 1 vuruluyordum birde duphaston diye bir hapım daha vardı sonra kanamam kesildi ama içimde büyümeye devam ediyordu sonra 9 haftalıkken çok ağır bi kanama geçirdim tansiyonum düştü fenalık geçirdim bayıldım o kanlar öyle bi boşaldı ki benden kesin düşük yaptım dedim 2 gün hastanede yattım serumlarla yine kesildi ama yine içimde büyümeye devam etti şükürler olsun bu süreçte bebeğim çok güçlüydü bizi bırakmadı şimdi 11+5 im dün yine kanamam geldi ama bu sefer kahve rengine yakındı baya koyu yoğundu doktorumu aradım kırmızı olursa gel dedi şuan azaldı biraz yarın randevum var İkili test yapıcam bide cinsiyetini öğrenicem Allah’tan bi sorun çıkmazsa benim durumum bu şekilde canım daha ne kadar süre böyle olacak bilmiyorum doktorum 9 ay boyunca da olabilir dedi ama ben o korkunç manzarayla karşılaştıkça yüreğim ağzıma geliyor kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum devamlı yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacım için kalkıyorum inşallah tez zamanda atlatırız bu sorunu Rabbim bebeklerimize sağlık versin