iremcannn1907 Asiman25_ ben gidiyordum hamile kalınca yarım kaldı. Doktoruma sordum kesinlikle gitme zararlı dedi, hiç gitmedim
Serapp11 Asiman25_ doktorum bana epilasyona kesinlikle gitme demişti ağdayada 3,5 aydan sonra başlamam gerektiğini söyledi
MerveeD Asiman25_ hamıleligimi bilmeden lazere grdım son seansımdı zaten doktorum 5. Aydan sonra ayda bır kez gidebileceğimi söyledi ama gitmesen daha ıyı olur eger ihtiyacın yoksa sımdılık ıstersen son ıkı ay gt dedı bende hala gtmedım gtmeyıde düşünmüyorum
hamisanne_63 Doktoruma hiç sormadım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez lazeri bıraktım sizde gitmeyin bence zararlıdır mutlaka
Asiman25_ hamisanne_63 Çok teşekkür ederim yorumunuz için gitmiyorum ama cildim hassas olduğu için ağda yapamıyorum malesef
UmutsuzPolyanna Hayır girmiyorum gebelikten haberim olmadan önce 1 seans girmişim doktorum lazerin bi zararı olmadığını ama hormonların değişiminden dolayı faydasının olmayacağını boşuna para verme diyerek açıkladı
Asiman25_ Çok teşekkür ederim yorumunuz için gitmiyorum ama cildim hassas olduğu için ağda yapamıyorum malesef
Asiman25_ Serapp11 agdanin bu zaman sonra başlanması lazım olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim cevap icin