Cotanakk Benim ve eşimin gözleri kahverengi. Babamın ve abilerimin gözleri yeşil. Bebeğimizin göz renginin yeşil olma ihtimali çok mu düşük? Bu durumu yaşayan var mı aramızda 😄
Semanurozgan Cotanakk şans işi benimde babamın gözleri mavi bende çok istiyorum benzemesini bir tanıdığımız in anne baba kahverengi dede yeşildi oğlanın göz rengi yeşil oldu
hamisanne_63 Cotanakk ben ve eşimin gözleri kahverengi 5 yaşında oğlum var gözleri masmavi😍💙 doğduğu ilk günden beri hiç değişmedi kız kardeşimin gözleri renkli bir de eşimin babasının gözleri renkliymiş şans işi ya
Polenpolen52 Cotanakk ben hariç , kendi annemin babamın , eşimin , kayınvalıde kayınbaba gorumce . hepsi mavi , bakalımmne olucak🤣
MerveNur- Cotanakk bizde de babamın kayınpederimin ve kaynımın gözü yeşil bi umut bekliyoruz bakalım 😂😂
Cotanakk Semanurozgan işte istenilen cevap geldi hadi inşallah ikimiz için de tabii önce sağlıklı olsunlar da Allah’ın izniyle ☺️
Cotanakk hamisanne_63 maşallah 🧿 kız kardeşinizin ve kayınpederinizin gözleri mavi miydi yoksa başka bir renkli göz müydü onu anlamadım 😅
hamisanne_63 Cotanakk eşimin babasının gözleri maviymiş kız kardeşimin gözleri de yeşil ama oğlumun gözleri cok farklı mavi ve yeşil arası bişey yani bazen masmavi oluyor bazen de açık yeşil gibi oluyo degişik ya cok güzel ama😍
Captmom Eşinizin anne veya babasında renkli göz varsa, sizin de babanızda varmış. Çekinik genlerden dolayı %25 ihtimal olabilir. Eşinizin kardeşlerinde varsa annesinde ve babasında olmasına da gerek yok olabilir, ailesinde yoksa olmaz 🌸
Tughanalpinannesii_ Benim eşimin, kayınvalidemin kayınpederimin ve kaynımin hepsinin gözleri renkli benzer mi acaba 🤷🏻♀️
Cotanakk MerveNur- her iki tarafta da birinci derece akrabada renkli göz var benim bebişten daha yüksek ihtimali var sizinkinin 😄
hamisanne_63 Cotanakk hamileyken eşimle yürüyüş yapıyorduk eşime dedim keşke oğlumuz sarı saçlı mavi gözlü bişe olsa ne güzel olurdu demii dedim bana dedi sacmalama kimsenin degil bizim mi çocuğumuz öyle olacak 🤣🤣 oğlum ☺️
MerveNur- Cotanakk valla ablamın çok alakasız bi şekilde sarı saçlı bi kızı var o yüzden inanıyorum her şey olabilir bizden de 😂😂
Cotanakk hamisanne_63 ay şaka gibii çookk güzell rengi maşallah ne kadar yakışıklı ya Allah nazarlardan saklasın 🧿😍😍
yigiterenc Cotanakk babanizın göz rengi yeşil olduğuna göre sizin göz genleriniz kahverengi-yeşil (kahverengi baskin oldugu icin kahverengi görünüyor). Eğer eşinizin de kahverengi-mavi,ela,yeşil gibi bir şeyse %50 ihtimalle renkli olur. Yani kayınpeder ve kayınvalidenizin renkli ise %50dir şans. Lise biyoliji dersinde böyle öğretiliyor ben onların yalancısıyım. 😅