ozge07070 Boncugummmm bende geceleri yatarken bacak ağrılarım oluyor magnezyum vermişti doktorum bel ağrım için iyi gelmişti ama bitti randevu günümü bekliyorum
Mervesmsek22 Boncugummmm bu aralar aşırı bel ağrısı ve mide yanmam var bide alt tarafımda baskı hissediyorum bu hafta çok halsiz geçiyor 25 + 3 teyim
Boncugummmm CanselUrgnc magnezyum verılıyormus sze verdim doktorunuz. Bnde uzanıyorum ama hafiflemedi bir türlü
CanselUrgnc Boncugummmm henüz randevum haftaya belki ozaman verir bide bişi merak ediyorum bebeğinizin tekmelerini nerde hissediyorsunuz bugün ben rahmimde hissediyorum normal mi🙄
Boncugummmm CanselUrgnc bnmde haftaya kontrolüm bn istycem kullanmamda sakınca varmı sorucam canm. En cok solumda hissedyorum bazende dedgn gbi rahmıme orda tekmeliyor gbı o kısımda dolgunluk hissedyorum bazende bir tarafıma toplanıyor
ozge07070 Boncugummmm canım doktorum yazmıştı kullandım iyi gelmişti baya doktorun haberi olmadan almak istemedim perşembe günü kontrolüm var o zaman söylücem fiyatını bilmiyorum canım doktorum o zaman bulantı hapı Demir ilacı magnezyum yazmıştı 38 lira tutmuştu eşim aldığı için bilmiyorum fiyatını.
Boncugummmm ozge07070 Hım anladm canım dogru söylüyorsun söylemekte fayda var bi arkadasım kendı almışda bnde bu hafta soraymda oyle alayım dedım sormadanda kullanılmıyor
ozge07070 Boncugummmm evet canım söyle zaten o sana en uygun olanı verir bulantılan geçti mi ya da var mıydı benim hala devam ediyor geçen hafta ilacı bıraktım baktım değişen hiç bişey yok günüm zehir oldu ilacı kullandığımda çok iyiyim
Boncugummmm ozge07070 aynen canım öyle yapaym ya wermezse ne yapayım bacgımada kırap girmeye başladı😟bnde geçen hafta bıraktım canm şuan etmıyor inşllah etmez ya 1 kılo aldım şuana kdar okdar kötüydüm ki
Halide_70 Bugün sırt ve bacak arası ağrım vardı. Oturduğum yerden zor kalkmaya başladım. Bunun ikiz olma ile ilgisi var mı? Bu zamana kadar ağrısız geçiyordu gebeliğim. Gece yatakta sağa sola dönmekte de zorlanıyorum. 😣
ozge07070 Boncugummmm evet gerçekten mide bulantısı çok kötü bişey rabbim yaşatmasın kimseye. İnşallah verir canım ya günde 1 tane sade soda falan içmeye çalış mineralli ya iyi gelebilir ağrılarına