Tubadgn_ 8+3 haftalık hamileyim önce kahverengiyle başlayan bi kanamam oldu doktor progestsn yazdı bugün bi iki damla kırmızıya dönüştü daha önce bu durumu yaşayıp bebeği sağlıklı olan varmi aranızda lütfen bilgi verin doktoruma yarın gidicem
Kbracoskun Tubadgn_ ilacı kullanmaya devam ediyor musun ? Çok fazla iş yapma uzan sürekli benim ilk kızımda öyleydi hatta kesenin yanında da kanamam vardı 3 ay uzanmıştım çok fazla iş yapmamıştım ilacı da kullanmaya devam etmistim
Papatya-Kokusu Tubadgn_ 9. Haftada aynısı basıma geldi kanama alanım varmıs meğerse 3. Doktor görmüştü iğne ve progestanla atlattım ve bol istirahat tabi
_elif- Tubadgn_ bende 15.haftamda yaşadım günde 2 kere progestani fitil olarak vajinadan uyguluyorum. Haftada bir kere proluton iğne oluyorum. Allaha şükür 34+6 haftalık olduk. Asla ev işi yemek vs yapmıyorum. İse gidiyordum doktorum yasakladı 15. Haftadan beri evdeyim. Dışarıya markete bile çıkmadım. Asla kendimi yormuyorum. Sizde dinlenerek ilaçla inşallah süreci tamamlarsiniz.
PinarNurTuyji Tubadgn_ tam 7 haftam dolduktan sonra başladı kanamam yaklaşık olarak 2 aya yakın çektim o kanamayı ama kanama alanım yoktu benim. Çok şüküür şuan 19.haftamızdayız çokta sağlıklıyız bol bolll dinlenin en iyi gelen şey sürekli yatmak dinlenmek umarım tez zamanda kesilir 🤲🌼
Tubadgn_ Kbracoskun evet devam ediyorum normalde pek kalkmıyorum ama bugun fazla ayakta kalmak zorunda kaldım ondan mi diye düşünüyorum çok endişeliyim
Kbracoskun Tubadgn_ ilacı hala kullanıyorsan panik yapma takip et eğer çoğalınca doktora git acile, ama için rahat değilse istersen beklemeden de gidebilirsin kafan rahat eder en azından ama yüksek ihtimal yoruldun bu gün ayakta kalmaktan olmuştur
acemianneee_31 Tubadgn_ dün gece pembemsi oldu peceteyle geldi sonra kahverengiye dönüştü bugünde tüm iç çamasırımı kaplayacak şekilde car doktoru aradık progestan al dedi eczaneden sadece hala devam ediyor az önce su gibi aktı kahverengi akıntı
Papatya-Kokusu Tubadgn_ kırmızı ve kahverengiydi canım evet en son iç çamasırıma ceyrek avuc kan geldi doktora gittik ondan önce 2 doktor görmüştü birşey yok demişti o gün gittiğimiz doktor kanama alanın var demişti öyle öğrenmiştik
12345678__ _elif- ya ben de kullandım ama bende ağrı oluyordu sizin de öyle şikayetleriniz oldu mu hiç
Tubadgn_ _elif- acemianneee_31 acemianneee_31 anladım cnm su an bisi yoksa iki saat önce bi damla gelmişti o kadar su ana kadar daha olmadı insallah olmaz da
acemianneee_31 PinarNurTuyji iki gündür cekiyorum tuvalete gitmeye korkuyorum iki at nasıl cektiniz 😢
PinarNurTuyji acemianneee_31 başa gelince mecbur diyelim ama hep dedim ki kendi kendime eğer bebeğim sağlıklıysa zaten bana tutunucak ama sağlıksızsa ne yaparsam yapayım gidecek 🙄 inanın ben de hep korkardım yattığım yerden de çok ağladım ama bir şekilde geçti çok şüküür darısı size inşallah 🤲