dakpinar- N1i2s3a4- 37+3 bugün nişanım geldi kızlar ? Ve hafif hafif karnımda ve belimde sanki sancı var ama hafif sizde de var mı?
N1i2s3a4- dakpinar- Benim 36+4 henüz bir belirti yok. Sadece bugün karnımı daha aşağıda ve bebeği de aşağıya daha baskıda hissetmeye başladım. Bir de sırt ağrılarım arttı. Onun dışında bir belirtimiz yok. Muayenemiz cuma günü bakalım. 😊 Sen doktoruna bilgi verdin mi?
Snglsude N1i2s3a4- Ayniyiz suan benmde cuma kontrol var ama 2 gundur sertlesme cok oluyor bende hareketi azaldi ama surekli kasiyor kendini 😁korkuyorm birazda son 25 gun yaziyor ama kiz cocugu erken gelir diyorlar🥺
dakpinar- N1i2s3a4- verdim kuzum nst ye girdim hafif sancılarım çıktı benim sezaryan olacağı için sancıları durdurmak için serum verdiler ama yine de az az var hala ağrım 🥰 gününü beklemicek galiba 🥰
Mercimek- Bende 36+6 dayım. Bugün ntsde sancım çıktı vajinal muayene yaptılar ve açılma yok dediler. Yalnız eve geldikten sonra hafif hafif kanamam oldu bende de hafif sancı var. Şimdi kontrolden dolayı mı kan geliyor anlamadım napayım gideyim mi kızlar 😔
N1i2s3a4- Mercimek- vajinal muayeneden sonra hafif kan gelmesi normal diyorlar. Ama sen yine de doktoruna bilgi ver istersen.
1300nesli 38+3 Geçen haftalar da olan belirtiler şuan hiç yok. Sadece aşağı indi yürürken oturturken rahatsız ediyor. Korku heyecan bıkkınlık hepsi birbirine karıştı. Hakkımız da hayırlısı 😅😅
HollyMolly Hem korku hem heyecan var. Bazen çok yabancılaşıyorum bir şeylere. Bazen çok mutlu oluyorum. Saçma sağan evhamlar geliyor içime dua ediyorum biraz geçiyor. Şaka maka 15 gün sonra evimizde biri daha olacak.
N1i2s3a4- HollyMolly Aynı durum bende de mevcut. Bazen durup dururken derin düşünceler ve sıkıntı geliyor içime. Sonra bir mutluluk geliyor aniden. Tüm duygular bir arada 😊 İlk kez yaşayacağım bir duygu olduğu için tedirginim de açıkçası..
N1i2s3a4- Snglsude benim de birkaç gündür rahatsız edici derecede sertleşip toplanıyor. Bana da herkes kız erken gelir diyor. Ama ocağı beklese fena olmaz sanki 🙈😊