Ece003 yasemiinorhn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım benim erken doğum riskim yok ama hep erkenden doğucak gibi bir his var içimde 😄
Lulikli Mehtap_93 benim de öyle olucak haftaya hepsini halledicem. Tozlandı mı dolapta şuan aklımdaki tek soru bu 🤣🤣
iremcannn1907 yasemiinorhn ilerde gitmesi doğum sürecini etkilemiyor canım sadece gelişim açısından ilerde. Benim bebeğim baştan beri 2 hafta ileride ve 38. Haftadayım ☺️❤️ Kıyafetleri de bence bian önce yıkamaya başla 29. Da herşeyi hazırdı haftalardır kafam rahat bu yüzden 🥰
hamisanne_63 yasemiinorhn 32+3 haftalık hamileyim ama bebeğin gelişimi 2-3 hafta önden gidiyor daha hiç bişe hazırlamadım aldıklarımın hepsi etiketiyle poşetlerde duruyor haftaya şifonyerini sipariş edeceğim sifonyer kurulunca kıyafetleri yıkayıp ütülerim beşik faln da yok ortada 🤷🏼♀️ hastane çantasını da 34-35 haftalık gibi hazırlamayı düşünüyorum ☺️
SelinYakgul yasemiinorhn bende bu haftasonu hallettim 🙈 şuan 33+4 olduk 🎀 bence bir an önce yıkayın, kış günü zor kuruyor ben babyneste kadar yıkadım 🙏 dün ve bugünde ütüsü bitti yarına Allah büyük 😁 yarında çantayı hazırlarız 😂
yasemiinorhn SelinYakgul maşallah 😍 bende o zaman Bi iki güne başlayım anca söylediğine göre kış günü zor kurur 🤷🏻♀️🥰
Gmzeucr Bende 26+3 haftalığım bugün yıkadım kıyafetleri zaten iki güne anca kurur bi kaç günde ütü sürer hemşire 28 haftada hastane çantasını hazırla denişti herhangi bir erkn doğuma karşı hazırlıklı ol dedi riskim yok çok şükür ama bende fazla ağırlaşmadan bitirmek istedim dolapta tozlancağını sanmıyorum ama yinede her ihtimale karşı üstlerini örterim die düşünüyorum ama kapalı dolap sonuçta bişi olmaz ya 🙂
yasemiinorhn Gmzeucr benim de çoğu arkadaşım 35 36 da hazırla diyor valla kafam karıştı erken diyorlar ondan 😅🤦🏻♀️
Deletedmom_33 yasemiinorhn Ben 17 den berie her aldığımı yıkayıp ütüleyip koyuyorum dolaba. Sonrasında ağırlaşıyoruz kim yapacak ya da biri gelip yardım etsin diye beklemek istemedim.
Mltm07 yasemiinorhn tabiki erken yapmada fayda var ama şimdi yaparsam 40 hafta dolunca gelirse daha 46 gün var birdaha yıkamak isteyebilirim 😅 o yüzden 35 te yapacağım
Gmzeucr yasemiinorhn sen kendini nasıl hazır hissediceksen öyle yap ben haftalar ilerledikçe ağırlaşıcaz ve ayakta kalmak dahada zorlaşıcak ve sonuçta hamileliğimiz normal gidiyo olabilir ama sonuçta her an bişi olup doğum yapma ihtimalinide düşünmeliyiz o yüzden sizin için doğru zaman neyse o zaman hazırlayın ama her ihtimali düşünerek yapın 🥰
Ecem27 yasemiinorhn çekmecelere yerleştirirdim üzerlerini temiz çarşaflarla örttüm 31+4 deyim zorlandım yaparken Bence ağırlaşmadan yapın 🤲🏻
Mimik Ben basladim, yikayip utuledim… bir posta, erken olmasi iyi, en azindan havalanir, deterjan kookusi falan gider… Kizimin cantasini hazirladim, benim cantam kaldi… 31+4üz bu gun
MerveNur- yasemiinorhn başla hele benim gibi yıkayıp bi hafta ütü yapmaya üşeneceksen hemen başla 😂 ben 34üm yeni bitti her şey kendi hastane çantamı dizicem sadece ki doktorum da son kontrolde hastane çantanı kapat artık hazır olsun dedi🤷🏻♀️
Hayal_et07 yasemiinorhn beklemeyin artık sonradan zor oluyor gerçekten. Ben yıkayıp çarşafa sardım çekmeceye yerleşeceği zaman da ütüleyip yerleştirdik kapalı zaten orada tozlanmaz sanırım 🙈