Makskala Bana hediye damaklı emzik geldi 0-6 ay ve 6-12 bunları kullansam neolur damaklı emzik önermiyorlar dediler bana ama heryerde de damaklı emzik var. Hem öteki emziklerde çok pahalı bilemedim. Neden zararlı. Siz kullandınız mı. Nasıl damaklı emzik
Tazee-annee Makskala ben kızıma damaklı kullandım özellikle damaklı al diye tembihlemişlerdi hatta şimdi tekrar hamileyim damaklı alıcam tekrar digerleri cok pahalı çünküü
Nazli_ayar Makskala tanıdığım herkes çocuğunda damaklı emzik kullaniyo. Bende damaklı emzik kullanıcam. Ne tür bir zararı varmışki.
Nurmilla Makskala yegenlerim hep wee damakli kullandılar hic bsy olmadi bende smdi ogluma wee aldim bsy olmaz hayat ztn zor yeterince bi de marka takintisiyla zorlastirmayin 🎃🎃🎃
Hzlkaya Makskala valla kızım doğduğunda aklınıza gelen bütün markalardan aldım kiraz uç damaklı damaksız hiçbirini tutmadı sonra böyle bazı şeylere banıp tattırmak oyalamak için wee akide diye geçiyo galiba damaklı emzik almıştık bi gün ağlıyordu bende dişini kaşısın diye verdim eline bi baktım emiyo sonra dışarı çıktık baktım emerek uyumuş sonra alıştı 11 aylık başladı emmeye 😂😂
ElifAkaln Makskala Tazee-annee Nazli_ayar Nurmilla Damaksız emzik anne memesine daha yakın olduğu için bebek normal emmeyi bırakmaz diyorlar o yüzden onlar pahalı. Damaklı anne memesini bıraktırabilir düşüncesi var. Ben damaksız almıştım oğlumda, kızımda da yine damaksız aldım ama dediğiniz gibi pahalı ürünler bazen gerek olmayabiliyor
Makskala Nazli_ayar ay bnde bilmiyorum ama sanırım damak yapısını bozuyormuş yanlış anlamadıysam. Yani damak yapısını bozuyorsa neden heryerde damaklı var onu da anlamadım
Makskala Nurmilla bana da wee geldi BİM’e gelmişti bi ara ordan aldılar. Yani kullanılır o zaman ya aklımı karıştırdılar biraz
Nazli_ayar Makskala bir çok ünlü markanın damaklı emziği var. Bir zararı olduğunu sanmıyorum ya. Herşeye zararli diyolar zaten. Nedense zararsiz olanlarda hep çok pahalı 😂
Nurmilla Makskala yok canim hic öyle düşünme parası olanların ciksrttigi sey onceden weeden baska marka yoktu 😂 hic birimiz bsy olmadi cok sukur