Firatlar Kızlar son zamanlarda yani 4 5 gündür cocugumun gelişiminden ötürü stres içindeyim bu nedenle olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim 5 dk da bir REGL agrısı gibi şiddetsiz normal bir agrı girip gidiyor öncekş dogumum sezeryandı hiç böyle bişey yasamadım endiselenmelimiyim?
Firatlar hunilimom Acıtmayacak şekilde olunca doktora söyleme ihtiyacı duymamıstım öylesine girip cıkan bir agrı diye düşünmüştüm tehlşkeli mi cocuk haraketlerşde normal
hunilimom Firatlar bazılarının acı esigi çok yüksektir sancıları bile sızı şeklinde hissedebilir bi duş alın geçmez ise yine gidersiniz
Beyzabeser Firatlar tam suresini olcun belki size 5dk da 1 gibi geliyordur ama duzensizdir once onu takip edin dusa gircekseniz de ilik suyla girin sicak su tetikler. Bir de siddeti artmiyorsa dogum sancisi oldugunu sanmiyorum yorgunluktan stresten de olabilir
Firatlar Beyzabeser ılık suyla girdim cıktım simdi. Uzun durmadım nolur nolmaz diye. Banada muhtemelen yorgunluk stree gibi geldi cnku su gelmedi nisan yok derken bide erken ama gelisim geriliği var bacagında erken doguma sebep olabiliyor diye okumustum ondan ötüri korktum
Beyzabeser Firatlar bana da erken dogum dediler 35+2deyiz dun ciger gelistirici igne vuruldum suan belime bicak saplanip duruyor ama kasigima vurmadigi surece sorun yok gibi. Siz de dikkat edij strese girmeyin uzanin dinlenin nr kadar icimizde tutsak kar :)
Firatlar Beyzabeser Doktor bubhafta persembe görücek sanırım ilerleme olmadıgı takdirde oda gelistirici tabsiye eder gibi yani okuduklarım kadarıyla. Özeldemisiniz? Ciger gelistirici ücretlimi
Beyzabeser Karahaninannesi bilemiyorum ki doktor dedi yaptirdim valla 33ten bu yana rahim agzinda yumusama var gelesi vardi zaten en azindan icim rahat simdi zararli birsey de degilmis arastirdim baya ama 35te 36da yaptiranlar vardi burada cok denk geldim
Karahaninannesi Beyzabeser Benımde erken doğum rıskım varda 26. Haftadan berı rahımagzı kısalıgı var suan 35. Haftadayım bende şükür bu saatten sonra vurulmaz sanıyodum ondan sordum
esrayeen Selamlar , bende de gelişim geriliği var 36+6 dayım fakat bebek 33+6 ile uyumlu.Önümüzdeki hafta alalım diyor de bebişimizi.Çok endişeliyim stres herşeyi yapabilir vucutta maalesef :(
Firatlar esrayeen bana bu hafta ici tekrar görüceginş ona göre karae vereceginş söyledi bende tekrar gidecegm persembe ona göre karar verecek elşmden geldiğince kalsiyum almaya calısıyorum :(
Beyzabeser Firatlar özeldeyim ama yatan hasta olmadigim icin ilaci eczaneden istediler yalan olmasin 2doz seklinde 4 kutu aldim receteyle 40tlye yakin bi ucret verdim ben de fazladir diye dusunuyodum ama sasirdim
Firatlar Beyzabeser haa iyi o zaman bende 300 400 vardır sanıyordum acıkcası sağlığımız cocugun saglıgı iyi olsunda gerisi boş. Umarm bizde de sorun olmaz
Beyzabeser Karahaninannesi 35.haftada prematurenin son haftasi sayildigi icin vurulabilir. Ama onemli bisry degil zaten kalcadan yapiyorlar kisa suren bisey inssllsh gerek kalmaz. 36dan sonraki haftalar normal dogum haftasi olarak kabul ediliyor
Karahaninannesi Beyzabeser Anladım canım tesekkur ederım bılmıyordum ıyı oldu bılgılendırdıgın. Insallah gerek kalmaz haftasında doğarda 🤲