eso14 Ebyu kız varya sen beni çok pis şüpheye düşürdün. Bu tarz vakalarda artmaya başladı 😂 Detaylıda öğrenmiştim ben cinsiyetini öncesinde göstermedi 😂 Değişmez herhalde yA 😂
Ebyu eso14 değişme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazımmış. Sağlığında bi eksik olmasında, doğumda cinsiyet sürprizine razıyım.
eso14 Ebyu en iyisi bir dahaki kontrole kadar ortak renk almak. Son zamanlar da böyle şeyleri çok duymaya başladım
Laleozkan_09 Ebyu bize de ilk başta kız dediler. Detaylı da erkek dediler Ama 35+3 üz hala kendi doktorum kız diyor Kız diye gidiyoruz bakalım sürpriz olmaz ise😅😅
Ebyu Laleozkan_09 üfff deli olurum doktorum yine kız derse. 10 gün sonra randevum var. 4 hafta sonra tekrar detaylıya gidecekmişim. Kız erkek kız erkek diye sürecek bnm hikayem sanırım. Bi an dedim iki tane mi bebe var içimde acaba biri kutulu biri pipili 😅
Ebyu 3-4 tulum, beyaz çorap, beyaz zıbın, beyaz yelek hırka alıcam sadece. Şayet erkek doğarsa doğumdan sonra alırım kıyafetlerini. Kız eşyası var nasılsa evde bolca. Acele etmenin zararları. Sabır denen şey bende hiç yok.
Ebyu eso14 allahtan beşik ve arabasını gri aldılar. Annemler fena hevesledi. Annem göklere uçtuydu kız diyince. Sırf kıyafetlerin tatlılığından dolayı. Erkek diyince bi suratı düştü allah affetsin
Laleozkan_09 Ebyu 😅😅😅😅 6. Ayda net kız dediler 4 farklı doktora gittim Sağlıklı koşunlarda kız erkek hiç fark etmez. Rabbim acılarını göstermesin🥰🥰 Net öğrenene kadar hazırlık yapmayın bence ne olur ne olmaz. Bende pembe mavi karışık var doktor yüzünden😅😅
eso14 Ebyu ayyy insan işte bi garip oluyor yoksa başka duyguların hissedilmesi imkansız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Olan olmuş artık. Bende beşiği beyaz ahşap olarak almıştım cinsiyetini öğrenmeden önce. Diğer arabasını pusetini gri aldım. Böyle de devam edicem
Ebyu Laleozkan_09 ah keşke 20. Haftada net kız demeseydi 😅 22 de bakan doktor a eminsiniz dimi erkek olduğuna dedim. “Gösterdim ya penisini” dedi uyuz bi tavırla
Fatosduzgun55 Ebyu öncelıkle hayırlısı olsun ılk gebelıgımde aynı seyı yasadık 😂😂 ısımlı kapı suslerı pembıs pembıs kıyafetlrr herseyı almısdık heveslıkle ta ki 21.hafta da ayrıntılı da erkek dedi. Magazalardan aldıklarımı çalısanlar anlayısla karsılayıp degıstırdıler ınternetten aldıklarımı da hedıye verdım arkadasıma. Hatıra olarak ısımlı olan kapı susu emzık zıncırı felan kaldı🤭🤭 2.hamıle oldugumu ogrendıgımde kız olursa ısmı de süsü de hazırdı ama bu da erkek😂 34.haftadayım nerdeyse dogurcam.her gıttıgımde ozellıkle soruyorum erkek deılmı dye🤭
2Prensveannesi hamisanne_63 birde ben detaylida ögrendim ama ondan sonra birdaha ultrasona girmedim yurt disinda malesef istedigin zaman gidip giremiyorsun son bi ultrason randevum kaldi 30 haftalarda bakalim umudum ona kaldi artik ,😁Şaka bir tarafada Rabbim saglik versin evlatlarimiza hayirli evlat olsunlar
Ebyu 2Prensveannesi bnde yurt dışındayım. 95€ ödedim her gittiğimde bakması için. 3 kez bakıcaz sadece diyince olamaz öyle bişey ölürüm heyecandan dedim kıydım paraya. Senin doktorda yokmu o?
2Prensveannesi Ebyu ingilteredeyim ben hic duymadim hic öyle bi teklifde sunulmadi bir sorun olmadigi sürece ebe timleri var onlar takip ediyor doktor hic görmüyoruz ama ekstra özele gitmek istiyorsan özeller var gidebiliyorsun