Mercimek17 Kızlar 21 haftalık gebeyim korona oldum. Çok öksürüğüm var. Soğan suyu bal limon karışımı bebeğe zarar verir mi. Öksürüğe iyi geliyor diye biliyorum. Lütfen
Tazegelin12 Mercimek17 soğan suyu güçlü bir intihap sökücü olduğu için düşüğe neden oluyo diye biliyorum genelde adet sökmede falan kullanılıyo çünkü
Gulsumelif Mercimek17 soğan suyu içilmez diye biliyorum ama. Tereyağ eritip pekmez koyup tüketin iyi geliyor tuzlu su ile gargara yapın
gurbetcianne97 Mercimek17 soğan suyunun söktürücü özelliği olduğundan dolayı ŞAHSEN KENDİ FİKRİMCE tavsiye etmem. Doktorunuza danışsanız daha sağlıklı olur sanırım. Geçmiş olsun
Nazli_ayar Mercimek17 soğan suyuna bişey diyemem hamileyken içen duymadim hiç ama. Bir su bardağı kaynamış suyun içine bir silme çay kaşığı zencefil, yarım taze limon suyu, bir tatlı kaşığı bal. Bunları karıştır iç. İyi geliyo. Bir zararı da yok diye biliyorum
Mercimek17 Mihriballim risk olur mu bilmiyorum. Sonuçta soğan kürünü hamile kalmak isteyenler de içiyor diye
Mihriballim Mercimek17 ama onlar odem atıp sağlıklı yumurta üretmek vücudu toksinlerden arındırmak için içiyor siz hamilesiniz