kartanesi02 Crn_cskn benim şeker sınırdaydı diyet yaptım doğuma kadar 37 haftalık 2500 kg doğdu bende sadece 10 kg almıştım
Gul33 Crn_cskn 36 haftalıkken 3100 gr dedi 38+0’da 2800 gr doğdu. Ama ben çok katı bir diyet yapmıştım. Şimdi şekerim yine sınırda çok abartmadan diyet yapıyorum
rgk Crn_cskn şekerim var evet, 25. haftadan beri diyet yapıyorum. diyetinize dikkat edin her şey güzel olur. benim bi ara bebeğim önde idi suyu çoğalmıştı bunlar hep risk tabi. sonra geri düştü bebek
Balkanss Crn_cskn Merhaba bende 8 haftalık hamileyim ve şekerim sınırda 95 çıktı doktor diyetisyene yonlendirmedi hamur işi meyve tatlı bunları yemiceksin dedi ama yinede bebek için endişeleniyorum dikkat edince şekeriniz düştü mü acaba kaça kadar düştü
Balkanss kartanesi02 Diyetisyene mi yönlendirdi doktor sizi yoksa kendiniz mi diyet yaptınız acaba neler yiyip ictiniz
Pisili Seker testi yaptiran arkadaslar testten onceki gun saat kactan sonra yemeyi kestiniz? Su icmek serbestmi? Yarin seker yuklemesine gidecegin doktor bana sivi tuketmekle alakali bisey demedi sadece onikiden sonra bisey yeme dedi
Crn_cskn Balkanss benim doktorum diyet yapmamı kabul etmedi canım bende sınırdayım 100 çıktı açlık şekerim tatlı şeyler yemiyorum kepek ekmeği yada tam buğday yersem.dahiliyeye gittim ama insünlük ilaçlık bir durum yok dedi 33. Haftadayım bakalım hayırlısıyla bitiririz inşAllah
kartanesi02 Balkanss yok kendi doktorum yememem gereken şeyleri söyledi kendim düzenleyerek yaptım patates pirinç tatlı börek şekerli olan herşey beyaz ekmek hepsi yasaktı yani haftada bi defa birini yiyodum sadece yani tamamen kesmedim azalttım ekmek sadece tam buğday yedim
Balkanss kartanesi02 Evet bende bugün tamamıyla onları kestim buğday ekmeğine başladım umarım düşer çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️