Busraeroglu Kızlar merhaba :) doğal maden suyu içiyor musunuz? Doktoruna soran var mı acaba? Ben sormayı unuttum içebilir miyim acaba bilenler var mı?
Merve_KOPUK Busraeroglu günde 1 tane icebilirsin canm magnezyum açısından zengin oldugu icin öneriliyo 😊
Zehraspl Busraeroglu gunde 1 sise olmak uzere icebilirsin canim hem anneye gaz yapmiyor hemde bebegin kemiklerini gelistiriyor bana doktorum onermisti icebilirsin diye hatta magnezyum ilaclarini icemiyorsan maden suyu ic demisti
syma33 Busraeroglu Canım icebilirsin tabiki Kızılay üstünde erzinCan yazani iç en yüksek oranda magnezyum onda var
_ipekkkkk Busraeroglu Doktorum günde 2 tane içebilirsin demişti şuana kadar aman aman bir sıkıntı ağrı sızı yaşamadım tüketiyorum günlük olarak 🌸 Beypazarı tüketiyorum İlk Kızılay Erzincan tüketiyordum
Busraeroglu Zehraspl iyi ya içim rahatladı o zaman, akşamları aşırı derecede şişkinlik oluyor o yüzden sormak istedim. Çok teşekkür ederim 😊
Busrabusra33 Busraeroglu şuan da içiyorum Beypazarı bebise kilo yapiyo diye duydum ayrıca magnezyum açısından iyiymiş tabi herşeyin çoğu zarar kararında iciyorum