Cotanakk Arkadaşlar yarın şeker yüklemesi olacak. Akşam bir şey yeme aç gel dediler ama içecek konusunda bir şey demediler çay içebilir miyim? Bilgisi olan var mı belki daha önce soran olmuştur doktoruna veya ebesine ben sormayı unuttum.
evlatkokusu0806 Cotanakk sabah aç gitmicek misin anlamadım Akşam yemek yiyeblrsn çay içebilrsn 11 12 den sonra bişey yeme su içeblrsin
Ece003 Cotanakk benimde yarın şeker yüklemem var 12 den sonra birşey yiyip içilmiyor diye biliyorum 9.30 a kadar kan testi vermen gerekiyor
Mmmervee Benim de bu ay sonu var ama ben bişey yenip içilmeyeceğini bilmiyordum doktorum bi şey söylemedi. Ne zamandan sonra yiyip içmiyoruz ?
Cotanakk Mmmervee Pisili Ece003 Az önce sordum ebeme gece 12den sonra bir şey yiyip içme, şeker yüklemesine aç susuz git dedi
Cotanakk Pisili gece 12 sen sonra diyen var 9dan sonra 7 den sonra diyen var her kafadan bir ses çıkıyor
mzeak7 Sabah aç karnına gitmek gerekiyor.bişey yiyip içmeden.akşam istediğinizi yiyebilirsiniz.belli bi saat öncesi falan yok.sadece sabah aç karnına gelin deniyor o kadar
Cotanakk evlatkokusu0806 sabah değil şu an İçin soruyorum bazıları yüklemeden bir önceki akşam İçin 7 yada 9dan sonra su bile içilmeyecek diyor doğru mu onu sormak istedim
evlatkokusu0806 Cotanakk su içmek yasak değil ya tahlil verirken bile doktorum su içebilirsn sadece dedi herkes bişey diyor 😂
Aylinsertsu Cotanakk sabah kalktığınızdan itibaren birileri su içmek yasak değil demiş ama herkes burda kendi doktorum dediğini söylüyor bana sağlık ocağında doktor asla içmicen dedi abartmıyoruz yani